Προπόνηση με Λαμπράκη και Πλεσίτη σε Εργοτέλη

Δημήτρης Τομαράς
Προπόνηση με Λαμπράκη και Πλεσίτη σε Εργοτέλη

bet365

Οι Σταύρος Λαμπράκης και Βασίλης Πλεσίτης επόπτευσαν την προπόνηση του Εργοτέλη την Πέμπτη. Είδε από κοντά το πρόγραμμα ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Με προπόνηση στο γήπεδο Μαρτινέγκο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι Μπρούνο και Κοζορώνης (έχει δηλωθεί να εκτίσει την 2η αγωνιστική της ποινής του λόγω καρτών) συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα, που πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες των Βασίλη Πλεσίτη και Σταύρου Λαμπράκη και περιλάμβανε τελειώματα φάσεων, παιχνίδια αμυντικής και επιθετικής συμπεριφοράς και ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα σε αυξημένο ρυθμό ακολούθησε ο Γιοβάνοβιτς ενώ ο Γιουσούφ έκανε θεραπεία και τρέξιμο. H προπόνηση της Παρασκευής θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα