Ζητάει προβολείς και στέγαστρο η Ζάκυνθος

Νίκος Μαρούδας
Ζητάει προβολείς και στέγαστρο η Ζάκυνθος

bet365

Ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς, με έγγραφό του ζητάει από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Κοντονή, τις διορθώσεις που πρέπει να γίνουν στις αθλητικές υποδομές του νησιού.

Ζήτημα έχει προκύψει από την αρχή της σεζόν με τους προβολείς που χρειάζεται το γήπεδο της Ζακύνθου. Όπως έχει τονίσει και ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ζακύνθου στη συνέντευξή του πριν μερικούς μήνες στο gazzetta.gr, στο Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών πρέπει να μπουν προβολείς ώστε να μπορούν να γίνουν βραδινά ματς, κάτι που είναι αναγκαίο... κακό λόγω πλέι οφ ή πλέι άουτ.

Με έγγραφό του λοιπόν, στον Υφυπουργό Αθλητισμό κ. Κοντονή, ο οποίος κατάγεται από το νησί, ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς, παραθέτει όλα όσα χρειάζονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού. Εκτός από τους προβολείς και το στέγαστρο που πρέπει να μπουν στο γήπεδο ποδοσφαίρου, αναφέρεται ως προτεραιότητα το θέμα του κλειστού γυμναστηρίου, αλλά και του κολυμβητηρίου.

Αναλυτικά το υπνόμημα:

«Θέμα: Ενημέρωση για τις αθλητικές υποδομές του νησιού μας

Κύριε Υφυπουργέ,

Σας υποβάλλουμε για ενημέρωση την κατάσταση των αθλητικών υποδομών του νησιού μας όπως παρακάτω:

Α. Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών
1) Κερκίδες: Κατόπιν ελέγχου από το Ε.Μ.Π. προέκυψε πως οι μεν νέες χρήζουν συντήρησης που θα γίνει τους καλοκαιρινούς μήνες, οι δε παλιές είναι εντάξει.
Παρατήρηση: Χρειάζεται τοποθέτηση στεγάστρου για το φίλαθλο κοινό και την προστασία τους καθώς και τοποθέτηση. συμπλήρωση πλαστικών καθισμάτων.
Εκτιμώμενο κόστος 200.000 Ευρώ.

2) Ο αγωνιστικός χώρος είναι εντάξει.
Παρατήρηση: Τοποθέτηση ταρτάν για την σωστή εκγύμναση των αθλητών και πρωταθλητών μας.
Εκτιμώμενο κόστος : 120.000 ευρώ

3) Προβολείς: Χρήζουν άμεσης τοποθέτησης για τη διεξαγωγή νυχτερινών αγώνων (σημαντικές διακρίσεις ΑΠΣ Ζάκυνθος).
Εκτιμώμενο κόστος: 220.000 ευρώ.

Β. Κλειστό Γυμναστήριο
Υπάρχουν δύο τεχνικές εκθέσεις κατόπιν ελέγχων που το κρίνουν στατικά ανεπαρκές και ασύμφορη την αποκατάστασή του. Η 1η 9/02/2009 της Τεχνικής Υπηρεσίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και η 2η 10/01/2015 του ΕΜΠ Καθηγητής κ. Μπατής.

Γ. Κολυμβητήριο
Έχουν εγκριθεί οι μελέτες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του υπουργείου ως έργο ΣΔΙΤ. Εκκρεμεί έγγραφο της Διεύθυνσης Δόμησης Ζακύνθου (διάγραμμα κάλυψης που θα σταλεί σύντομα) ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία προκήρυξης του. Θα συνταχθούν αναλυτικές μελέτες για όσα από τα παραπάνω έργα δεν έχουν συνταχθεί έως τώρα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα