Σταύρος Κοντονής: «Στοπ στη βία ή εκτός Ευρώπης»

Gazzetta team
Σταύρος Κοντονής: «Στοπ στη βία ή εκτός Ευρώπης»

bet365

Ο Σταύρος Κοντονής έχει θέσει ως μεγάλο στόχο την εξάλειψη της βίας από τον αθλητισμό και σε αυτό το πλαίσιο, η ΓΓΑ φέρεται να απειλεί με ευρωπαϊκό αποκλεισμό αν οι ΠΑΕ δεν λάβουν τα μέτρα τους.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο υφυπουργός Αθλητισμού έδωσε το στίγμα του την περασμένη εβδομάδα, ενόψει του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Συναντήθηκε με τους προέδρους των ΠΑΕ και μίλησε με τον αναπληρωτή υπουργό προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, φαίνεται πως εκπέμπει η προειδοποίηση πως «αν δεν αντιμετωπιστούν από τις ΠΑΕ τα κρούσματα βίας, τότε δεν αποκλείεται να φτάσουμε στα άκρα και να μείνουν οι ομάδες μας για ένα χρόνο εκτός Ευρώπης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα