Δίωξη και σε Πανθρακικό για χειραγωγημένο παιχνίδι!

Φώτης Καρακούσης
Δίωξη και σε Πανθρακικό για χειραγωγημένο παιχνίδι!

bet365

Μετά τους Βέροια και Εργοτέλη, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε και τον Πανθρακικό για χειραγώγηση αγώνα και συγκεκριμένα αυτό με τον Ολυμπιακό.

Και τρίτη ομάδα σε απολογία για χειραγώγηση αγώνα. Μετά τους Βέροια και Εργοτέλη, στο... σκαμνί της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα κάτσει για τον ίδιο λόγο και ο Πανθρακικός. Η ο9μάδα της Κομοτηνής κατηγορείται για χειραγώγηση της αναμέτρησής της με τον Ολυμπιακό όπου και έχασε με 5-1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κλήσης σε απολογία έχει ως εξής: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 12/02/2015 και ώρα 13:00) την παρακάτω ΠΑΕ: Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 4/2/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 12-2-2015 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα