Αγγελίδης: «Σε καλό κλίμα το ντέρμπι»

Αγγελίδης: «Σε καλό κλίμα το ντέρμπι»

Gazzetta team
Αγγελίδης: «Σε καλό κλίμα το ντέρμπι»

bet365

Δεν θέλησε να πει πολλά για τον ΠΑΟΚ, ο Πρόεδρος Ιάκωβος Αγγελίδης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή!

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ μίλησε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Επίσης, οι δύο άνδρες συζήτησαν για τη βία και ξεκαθάρισαν ότι πέρα από την τυφλή οπαδική βία, υπάρχουν κι άλλα σοβαρά περιστατικά που προκαλούνται από την εκτεταμένη διαφθορά στο ποδόσφαιρο. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, επανέλαβε συγκεκριμένες προτάσεις προς την Πολιτεία για το θέμα της διαφθοράς που έγιναν δεκτές με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Μαζί με τον κ.Κοντονή, συμφώνησαν ότι η Δικαιοσύνη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και δεν κινείται με γρήγορους ρυθμούς.

Σε γενικότερο πλαίσιο, η εντύπωση που αποκόμισε ο «δικέφαλος του βορρά», για λογαριασμό του οποίου το «παρών» στην συνάντηση έδωσε και ο νομικός εκπρόσωπος, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ήταν πως ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού είναι πλήρως ενημερωμένος για τα θέματα διαφθοράς και δείχνει να έχει καταστρώσει σχέδιο για την αντιμετώπισή τους. Δείχνει διάθεση και έγινε αντιληπτό ότι υπάρχει κοινός στόχος για ένα καθαρό ποδόσφαιρο.

Οταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το ματς, αρκέστηκε να πει: «Θα γίνει σε καλό κλίμα», ενώ απέφυγε να πει οτιδήποτε για τον Αγγελο Αναστασιάδη και την κατάσταση στην ομάδα.

«Θέλουμε έντιμο και ανεξάρτητο διαιτητή»

Εν συνεχεία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε και στην ΚΕΔ, μαζί με τον Μάλαμα Τεβεκέλη. Εκεί, οι άνθρωποι του «δικεφάλου του βορρά» εξέφρασαν τα παράπονά τους για τους ορισμούς των διαιτητών, δίνοντας στοιχεία για τους προκλητικούς ορισμούς όλου του πρωταθλήματος.

Επίσης ζήτησαν την Κυριακή (8/2) να οριστεί ένας διαιτητής έντιμος και ανεξάρτητος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Γνωρίζουμε εκ των προτέρων την αντιμετώπιση της ΚΕΔ και δεν τρέφουμε αυταπάτες. Το γεγονός ότι δεν είχαν αντεπιχειρήματα στα στοιχεία ορισμών που τους δώσαμε, δεν μας κάνει περισσότερο αισιόδοξους» έλεγαν στον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα