Μονακό - Μπαστιά 0-0 (7-6 πέναλτι)

Gazzetta team
Μονακό - Μπαστιά 0-0 (7-6 πέναλτι)

bet365

Η Μπαστιά επικράτησε 7-6 στα πέναλτι της Μονακό και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας, με τον Φρανσουά Μοδεστό να αφήνει εκτός τον άλλοτε προπονητή του στον Ολυμπιακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ!

Το εισιτήριο για τον τελικό του Γαλλικού Λιγκ Καπ πήρε η Μπαστιά, που απέκλεισε στον ημιτελικό την Μονακό στη διαδικασία των πέναλτι. Η κανονική διάρκεια και η παράταση, έληξαν ισόπαλες 0-0 με την αναμέτρηση να οδηγείται στα πέναλτι.

Εκεί, η ομάδα των Μοδεστό και Σισέ, ήταν πιο εύστοχη από αυτή του Ζαρντίμ, με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση. Αν και ο Σισέ έμεινε στον πάγκο, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε κανονικά και μάλιστα από αυτόν ήρθε το δεύτερο εύστοχο πέναλτι της ομάδας του.

Στην διαδικασία των πέναλτι, η Μονακό ήταν καλύτερη στην αρχή, με την Μπαστιά να χάνει τα δύο από τα τρία πρώτα πέναλτι, αλλά από αυτό του Μοδεστό και μετά ευστόχησε σε όλα! Ο Ντιράρ έχασε το τελευταίο της Μονακό, ο Σκιλασί έβαλε το αμέσως επόμενο και κάπως έτσι η ομάδα των Σισέ και Μοδεστό θα βρεθεί στον τελικό του Λιγκ Καπ όπου θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα