Σε Άλβες και Κλωναρίδη τα βραβεία

Gazzetta team
Σε Άλβες και Κλωναρίδη τα βραβεία

bet365

Στους Αντρέ Άλβες και Βίκτωρ Κλωναρίδη πήγαν τα βραβεία της 21ης αγωνιστικής. Ο άσος του Παναιτωλικού αναδείχτηκε MVP, ενώ ο Κλωναρίδης σημείωσε το καλύτερο γκολ.

Άλβες του Παναιτωλικού και Κλωναρίδης του Παναθηναϊκού ήταν οι νικητές των βραβείων της 21ης αγωνιστικής. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Παναιτωλικού με τα δυο του γκολ οδήγησε τα «καναρίνια» σε σπουδαία νίκη μέσα στην Τούμπα, ενώ ο άσος του «τριφυλλιού» σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ στη νίκη επί του Πλατανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 21η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ:

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP
Άντρε Άλβες (Παναιτωλικός) 80,17%
Παύλος Μητρόπουλος (Πανιώνιος) 13,90%
Θοδωρής Βασιλακάκης (Skoda Ξάνθη) 5,93%

 

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal
Βίκτωρ Κλωναρίδης (Παναθηναϊκός) 65,34%
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός) 19,15%
Απόστολος Γιάννου (Πανιώνιος) 15,51%

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα