Κολοβός: «Να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Κολοβός: «Να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβός δεν κρύβει την επιθυμία του να επιστρέψει και να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό, ενώ καταθέτει τις σκέψεις του για την εθνική ομάδα και σημειώνει ότι ο Ουζουνίδης άλλαξε τον Πανιώνιο και πλέον παίρνει αυτό που του αξίζει.

O επιθετικός του Πανιωνίου μίλησε στον «Παραπολιτικά 90.1»:

Για τη νίκη επί του Πανθρακικού: «Ο Πανθρακικός ήταν πάνω από εμάς στην βαθμολογία και δεν θέλαμε να ξεφύγει. Το μόνο που είχαμε στο μυαλό μας, ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και μπορώ να πω, ότι τα πόδια όλων μας πριν το ματς, ήταν λίγο βαριά. Κρατάμε ωστόσο, ότι μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και πήραμε δίκαια τρεις σημαντικούς βαθμούς».

Για τη φετινή πορεία του Πανιωνίου: «Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο απ’ την αρχή, αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη ή τον ένα βαθμό σε κάποια ματς που υπήρχε ευκαιρία. Πιστεύω όμως ότι στο αλλάζουμε σιγά – σιγά και αυτό και πλέον θα παίρνουμε ότι μας αξίζει σε κάθε παιχνίδι. Στην ομάδα υπάρχουν πολλά παιδιά πολύ μεγάλο ταλέντο. Άλλωστε αυτό κάνει ο Πανιώνιος τα τελευταία χρόνια. Δίνει χώρο σε νέα ποδοσφαιριστές και προσπαθεί να τους καθιερώσει στην μεγάλη κατηγορία. Βεβαίως είναι δύσκολο να φτιάξεις μια ομάδα με πολλά νέα παιδιά, να παίζεις καλό ποδόσφαιρο και να πετύχεις και τον στόχο. Ωστόσο νομίζω ότι δουλεύουμε σκληρά, πάμε καλά και θα τα καταφέρουμε».

Για το πως καταφέρνει ο Πανιώνιος να αναδεικνύει νέους παίκτες: «Το συζητάμε και μεταξύ μας πολλές φορές και είναι αλήθεια ότι έχει κάτι ιδιαίτερο αυτή η ομάδα. Για μένα πρώτα απ’ όλα είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, η πιο ιστορική και αυτό που έχει δημιουργήσει με την ανάδειξη νέων παικτών νομίζω πλέον πως είναι κάτι μαγικό. Κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έρχονται παίκτες από άλλες ομάδες, που δεν πήγαιναν καλά και στη Νέα Σμύρνη βρίσκουν τον εαυτό τους και τα πάνε περίφημα. Υπάρχουν πάρα πολλοί μεταξύ των οποίων και εγώ που αναδειχθήκαμε από τον Πανιώνιο και φτιάξαμε το όνομα μας. Πραγματικά πιστεύω πως εδώ υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που δίνει τη δυνατότητα να εξελιχθεί ένας νέος ποδοσφαιριστής».

Για τις αλλαγές που έφερε ο Ουζουνίδης: «Βεβαίως να πούμε ότι και με τον κ. Τερεζόπουλο κάναμε πολύ καλή δουλειά. Ωστόσο είναι γεγονός ότι μια αλλαγή προπονητή βοηθάει πάντα στην ψυχολογία της ομάδας. Ο κ. Ουζουνίδης μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και τον καθένα μας ξεχωριστά. Βάζει την δική του σφραγίδα στην ομάδα. Μας έχει βοηθήσει πολύ στην διαχείριση των αγώνων, αφού είμαστε μια νεαρή ομάδα και δεν μπορούσαμε πχ. να παίζουμε πάντα τόσο επιθετικά. Μας μαθαίνει μέσω της δουλειάς του και τον τρόπο να παίρνουμε αποτελέσματα. Δουλεύουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι , βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε πλέον να παίρνουμε και κάτι απ’ τα παιχνίδια, όχι μόνο να παίζουμε καλά. Να στοχεύσουμε περισσότερο στην ουσία και τους βαθμούς».

Για συνύπαρξή του με τον Ιμπαγάσα: «Για μένα είναι τεράστιος παίκτης. Ένας από τους καλύτερους που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι συμπαίκτης του. Προσωπικά με έχει βοηθήσει πολύ, μου λέει τι πρέπει να βελτιώσω περισσότερο και τι να κάνω στο γήπεδο. Για όλη την ομάδα όμως είναι πολύ χρήσιμος και είναι ότι καλύτερο να βρίσκεται αυτός ο παίκτης στον Πανιώνιο. Βοηθάει τον καθένα στην ομάδα, από τον πρώτο ως τον τελευταίο. Είναι απίστευτος και ότι και να πούμε θα είναι λίγο για τον Αριέλ».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Πρέπει να δουλέψω σκληρά και να βελτιώσω το κομμάτι της τακτικής. Είμαι 21 χρονών και αν πω ότι έχω τελειοποιήσει κάτι θα είναι ψέμα. Πρέπει να δουλεύω διαρκώς πολύ σκληρά και να βελτιώνομαι σε όλους τους τομείς, για να μπορέσω να ανέβω επίπεδο».

Για την εθνική και τον Ολυμπιακό: «Για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή το κεφάλαιο εθνική είναι το σημαντικότερο κομμάτι στην καριέρα του. Το να παίζεις για το εθνόσημο είναι η ύψιστη τιμή και μακάρι να ξανακληθώ στην Εθνική. Για τον Ολυμπιακό, θέλω να είμαι καλά και το καλοκαίρι να δουλέψω και να καθιερωθώ.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα