Αυλωνίτης: «Πρώτα ο Ατρόμητος, μετά ο ΠΑΟΚ»

Δημήτρης Τομαράς
Αυλωνίτης: «Πρώτα ο Ατρόμητος, μετά ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Τάσος Αυλωνίτης τόνισε μετά τον αγώνα στην Βέροια πως πριν τον ΠΑΟΚ προέχει ο Ατρόμητος τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός.

Μιλώντας στη NOVA ο Αυλωνίτης τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήταν αντίξοες οι καιρικές συνθήκες και για τις δύο ομάδες. Ήταν μία δύσκολη νίκη, αλλά τα καταφέραμε. Εμείς κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν κοιτάμε τις ομάδες που είναι πίσω μας. Κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε ματς και στο τέλος θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές. Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα, στον πρώτο γύρο χάσαμε οπότε θα παλέψουμε για τη νίκη.

Σήμερα παίξαμε 3-5-2 και ξέραμε ότι έπρεπε να σκοράρουμε. Ρισκάραμε αλλά τα καταφέραμε. Ο Σιόβας έκλεισε την πάσα για να σουτάρει ο Ντουμίτρου γιατί εάν η μπάλα είχε πάει στον Καλτσά θα ήταν γκολ. Ο Σιόβας είχε το χρόνο και επειδή είναι ευφυής χαρακτήρας έπραξε σωστά. Επειδή συνήθως οι αντίπαλοί μας αμύνονται και παίζουν με αντεπιθέσεις πρέπει ο ένας στόπερ να είναι κοντά στον επιθετικό, όπως εγώ για να ξανακερδίσει την μπάλα.

Στον Πανιώνιο περιμέναμε τον αντίπαλο, οπότε ήταν δύσκολο να παίξω όπως παίζω τώρα. Φυσικά συζητήσαμε την ήττα της ομάδας του ΠΑΟΚ. Δεν αλλάζει όμως κάτι γιατί πάμε για τη νίκη και στο επόμενο παιχνίδι. Ήταν ευκαιρία για εμάς και ξέρουμε ότι και την Τετάρτη πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να πάμε στην Τούμπα με το +5. Πρώτα κοιτάμε τον Ατρόμητο και μετά το επόμενο ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα