Έπιασαν κορυφή οι παίδες του Ολυμπιακού

Έπιασαν κορυφή οι παίδες του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Έπιασαν κορυφή οι παίδες του Ολυμπιακού

bet365

Στην κορυφή του πρωταθλήματος είναι οι παίδες του Ολυμπιακού, μετά από την ολοκλήρωση του Β' γύρου.

Με νίκη και φυσικά στην κορυφή ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του και στον Β' γύρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ Κ-15. Οι παίδες του Ολυμπιακού κέρδισαν το μεσημέρι της Κυριακής με 1-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη σε ματς της 15ης αγωνιστικής και περιμένουν πλέον την κλήρωση της Γ' φάσης για να μάθουν τη νέα σειρά των αγώνων τους.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Κατσούκης στο 23'. Το γκολ ήταν προϊόν ομαδικής συνεργασίας που ξεκίνησε από την άμυνα με την μπάλα να φτάνει στον Τσιριγώτη ο οποίος στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα πασάρει στον Κατσούκη και ο τελευταίος με σουτ σκοράρει.
Ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος με τους Βοϊλη και Νεοφυτίδη ενώ ο Αστέρας απείλησε μόνο με στημένες φάσεις και με την βοήθεια του αέρα. Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος, είπε μετά από τον αγώνα: «Ο αέρας δεν ήταν σύμμαχος μας αλλά εμείς παίξαμε πολύ καλό, ποιοτικό, ποδόσφαιρο. Δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο μας και ελέγχαμε τον αγώνα. Η ομαδική δουλειά έφερε αποτελέσματα».
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Καρακίτσος, Μπικάκου, Καφεντζής (41' Ρούνης), Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Γλέζος, Φωτόπουλος, Κανελόπουλος, Κούβαλης (60' Μανωλάκος), Ντίνε (60' Πολυμενάκος) και Τερεζίου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Παπαγγελής, Ιτσκάρας, Παπαδόπουλος, Ράμα, Ζώτος, Κατσούκης (77' Χατζηπαπάς), Νεοφυτίδης (68' Φιτόπουλος), Τσιριγώτης, Μαργαρίτης (63' Γαλούπης) και Βοϊλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα