Xάρα: «Είμαι ήρεμος και χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό»

Xάρα: «Είμαι ήρεμος και χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Xάρα: «Είμαι ήρεμος και χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Φράνκο Χάρα δηλώνει τη χαρά του που είναι μέλος του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι είναι ήρεμος για να αγωνιστεί στο ματς με τη Βέροια.

Για πρώτη φορά, ο Φράνκο Χάρα, βρίσκεται σε αποστολή του Ολυμπιακού για ματς πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός τονίζει την χαρά του για το γεγονός ότι είναι στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ παράλληλα είπε στο «Γαύρο» ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα είναι όλο και περισσότερο σε θέση να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι θα είναι για πρώτη φορά στην αποστολή για ματς πρωταθλήματος: «Είμαι πολύ καλά και ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέλος της μεγάλης αυτής ομάδας. Μου δίνεται η ευκαιρία να μπω στο κλίμα της ομάδας, αλλά και να αγωνιστώ. Νιώθω πολύ ήρεμος. Και γνωρίζω πολύ καλά πως παιχνίδι με το παιχνίδι, όσο περνάει ο καιρός, θα ενσωματώνομαι στην ομάδα και θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ και να βοηθήσω κι εγώ στον Ολυμπιακό. Και θέλω να γίνω για τα καλά μέλος της ομάδας το ταχύτερο δυνατόν».

Για την εικόνα που έχει για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και το ματς με τη Βέροια: «Έχω μιλήσει με τον Τσόρι αρκετές φορές και μου έχει εξηγήσει ορισμένα πράγματα. Μου έχει μεταφέρει χρήσιμες πληροφορίες για την εικόνα στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη δυναμική των ομάδων. Κι αυτό που μου είπε, το οποίο ξέρω κι εγώ από τη θητεία μου στο ποδόσφαιρο, είναι πως δεν υπάρχει καμία εύκολη αναμέτρηση από πριν. Μέσα στο γήπεδο, με την απόδοσή σου, μπορείς να κάνεις ένας ματς εύκολο. Η ομάδα είναι έτοιμη, έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να κάνει το παιχνίδι της, να αντιμετωπίσει όπως πρέπει τον αντίπαλό της και να πετύχει το στόχο της, να πάρει δηλαδή τη νίκη».

Για τον βαρύ αγωνιστικό χώρο που θα βρει στη Βέροια ο Ολυμπιακός σχολίασε: «Σίγουρα είναι αυτό ένα θέμα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει την κατοχή της μπάλας, αυτή είναι αρκετή ώρα στα πόδια των παικτών του. Επιδιώκουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό στο ματς. Εάν ο αγωνιστικός χώρος είναι βαρύς από τη συνεχόμενη βροχή, θα περιπλέξει λίγο τα πράγματα και θα αυξήσει το συντελεστή δυσκολίας. Αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορούσαμε να ξεπεράσουμε. Νομίζω ότι θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις, παρότι οι συνθήκες δεν θα είναι οι ιδανικές. Εξάλλου, έχομε αποδείξει πως έχουμε και την ποιότητα και τις ικανότητες για να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για τους 2.500 φίλους του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο γήπεδο και αν θα τους βοηθήσει η παρουσία τους: «Αυτό είναι σίγουρο και δεδομένο. Από ό,τι έχω δει και ό,τι έχω μάθει έως τώρα οι οπαδοί μας αποτελούν τη μεγάλη δύναμη της ομάδας. Τη στηρίζουν και τη βοηθούν πάντα, σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται και όχι μόνο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Συνεπώς και στο ματς αυτό, το οποίο είναι μακριά από το «σπίτι» μας, θα έχουμε τη βοήθειά τους και νομίζω πως θα μας δώσουν για μια ακόμα φορά την ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα