Με στόχο το τέσσερα στα τέσσερα ο Τύρναβος

Gazzetta team
Με στόχο το τέσσερα στα τέσσερα ο Τύρναβος

bet365

Να πανηγυρίσει την τρίτη του νίκη μακριά από την έδρα του, θα επιδιώξει στο εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τη Ζάκυνθο ο Τύρναβος. Στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες Γκούρτσας, Μπιλά.

Συνέχεια στην ανοδική του πορεία των τελευταίων δύο μηνών, ευελπιστεί να δώσει ο Τύρναβος. Η ομάδα της Λάρισας την Δευτέρα δοκιμάζεται στην έδρα της Ζακύνθου,μιας ομάδας η οποία μαζί με τη Λαμία αποτελεί την έκπληξη του εφετινού Βορείου ομίλου. Ο τεχνικός των Θεσσαλών Απόστολος Χαραλαμπίδης, δεν μπορεί να υπολογίζει για την εν λόγω αναμέτρηση στις υπηρεσίες των Αλεξίου, Σουλιώτη, Σιάτρα και Γεωργίου οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Αντίθετα σ΄αυτή συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες από την ΑΕΛ Γκούρτσας και Μπιλά. Ο πρώτος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τους «βυσσινί» μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου, ενώ ο δεύτερος ως ελεύθερος.

Η αποστολή των Θεσσαλών η οποία θα ταξιδέψει στο νησί του Ιονίου, απαρτίζεται από τους: Πρίφτη, Μάλτζαρη, Λαμπρόπουλο, Παληγεώργο, Κισκαμπάνη, Καραμανλή, Ντατίδη, Μιλουτίνοβιτς, Ποκόνγκ, Κυριάκο, Παπασάββα, Ότα, Χαλούλο, Στεργιανό, Γκούρτσα, Μπιλά, Ιβανίδη και Εμμανουήλ

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα