Συμφώνησε με Παναγόπουλο ο Αιολικός

Gazzetta team
Συμφώνησε με Παναγόπουλο ο Αιολικός

bet365

Σε συμφωνία με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αιολικού ήρθε η διοίκηση των νησιωτών.

Μπορεί από χτες ο πάγκος του Αιολικού να είναι κενός, μετά την απομάκρυνση του Βαγγέλη Γούτη ωστόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου της Μυτιλήνης φρόντισαν να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου και της ΑΕΛ Κωνσταντίνο Παναγόπουλο. Ο εν λόγω τεχνικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας του Βορείου Αιγαίου και το μόνο το οποίο απομένει πλέον είναι η υπογραφή του συμβολαίου του.

Άλλωστε η συμφωνία των δύο πλευρών είχε γινει ήδη γνωστή από το βράδυ της Παρασκευής, μέσω της ανακοίνωσης της διοίκησης του Αιολικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Tο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας με τον προπονητή Κωνσταντίνο Παναγόπουλο. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι 38 ετών και έχει διατελέσει στο παρελθόν προπονητής της Λάρισας , του Πανιωνίου ,της Ελλάς Ποντίων ,της Προοδευτικής, της Θύελλας Κορυδαλλού και της Βρασιές Αρκαδίας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αιολικού Μυτιλήνης και ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε μαζί στο τέλος της χρονιάς την άνοδο στην Football League»

Η πρόσληψη Παναγόπουλου, ενός προπονητή από το πάνω ράφι, είναι μια κίνηση η οποία δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις βλέψεις του Αιολικού που δεν είναι άλλες από την άνοδο στην Football League.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα