Μοναδικός απών ο Βαλιός στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Μοναδικός απών ο Βαλιός στην Καλλονή

bet365

Ο Βαλιός είναι ο μοναδικός απών από την αποστολή της Καλλονής για το αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ εκτός είναι και οι νεοαποκτηθέντες Πετρόπουλος, Ζόρντι Βιδάλ.

Μία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Καλλονής. Με αυτή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (31/1 17:15) και εν συνεχεία ο Βαγγέλης Βλάχος θα ανακοινώσει την αποστολή.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Λέσβου δεν έχει στη διάθεσή του τον Βαλιό, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, ενώ άφησε εκτός και τους νεοαποκτηθέντες Πετρόπουλο, Ζόρντι Βιδάλ, που είναι ανέτοιμοι.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Χογκ, Δαύκος, Αντέγιο, Κριπιντίρης, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Πιπίνης, Χωριανόπουλος, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Καλτσάς, Στεφάνοβιτς, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Ναβάρο, Μίνγκας, Καμαρά, Μανούσος, Χουάνμα, Αγρίτης.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι η διάθεση των εισιτηρίων του εν λόγω αγώνα θα συνεχιστεί και αύριο ανήμερα αυτού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

Συνεχίζεται έως τις 17.00 σήμερα το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ η προπώληση των εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχισθεί το Σάββατο από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης τα οποία θα ανοίξουν στις 15.15 το μεσημέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα