Tην Δευτέρα για Μαρινάκη-Θεοδωρίδη

Tην Δευτέρα για Μαρινάκη-Θεοδωρίδη

Gazzetta team
Tην Δευτέρα για Μαρινάκη-Θεοδωρίδη

bet365

Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να βγει η απόφαση από την δίκη του προέδρου του Ολυμπιακου Βαγγέλη Μαρινάκη και του αντιπροέδρου Σάββα Θεοδωρίδη, οι οποίοι δικάστηκαν για την υπόθεση της εισόδου τους στα αποδυτήρια των διαιτητών στον τελικό του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης!

Λόγω ωραρίων δεν ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η δίκη, κάτι που αναμένεται να γίνει την Δευτέρα οπότε θα βγει και η απόφαση. Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Σάββας Θεοδωρίδης εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους οι οποίοι μάλιστα κατέθεσαν και ένσταση κατά της έφεσης που είχε ασκήσει ο Εισαγγελέας Δημήτρης Ζημιανίτης κατά της πρωτόδικης απόφασης, μια ένσταση που πάντως δεν έγινε δεκτή.

Κατάθεση έδωσαν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες στο περιστατικό στο χώρο των αποδυτηρίων, αλλά και ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, Γιώργος Βούλγαρης, ο οποίος τόνισε πως «ο αγώνας ήταν ήσυχος και δουλειά μου ήταν να επιβλέπω αν όλα πάνε καλά».

Από την πλευρά τους τόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης, Θανάσης Γιάχος, όσο και ο επιπρόσθετος διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης επισήμαναν πως απλά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε για να ευχηθεί καλή επιτυχία χωρίς να συμβεί κάτι άλλο. Μάρτυρες στην υπόθεση ήταν επίσης ο βοηθός Νίκος Καρατζίκας, ενώ ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε ο υπεύθυνος ασφαλείας του τελικού, Θανάσης Μπουτζιώλης.

Πλέον το πρωί της Δευτέρας αναμένεται η Εισαγγελέας της έδρας να ανακοινώσει την πρότασή της και αμέσως μετά θα ληφθεί η τελική απόφαση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα