Θετικός για Ολυμπιακό ο Κονέ

Δημήτρης Τομαράς
Θετικός για Ολυμπιακό ο Κονέ

bet365

O Μπακαρί Κονέ εμφανίζεται σύμφωνα με νεότερες πηγές και ρεπορτάζ από την Γαλλία θετικός για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Το τηλεφώνημα του Πιέρ Ισά στον Φλοριάν Μορίς.

Γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν την Πέμπτη πως ο Κονέ -που έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη- καλοβλέπει την προοπτική του Ολυμπιακού. O 26χρονος Αφρικανός σέντερ μπακ που έχει γαλλικό διαβατήριο με δεδομένο πως έχει να παλέψει με ακόμα τρεις στόπερ για μία θέση στην ενδεκάδα δείχνει θετικός για τους πρωταθλητές Ελλάδας βλέποντας πως εκεί θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Οι Γάλλοι θυμίζουν πως στην ερυθρόλευκη λίστα εκτός από τον Μπακαρί Κονέ είναι και οι Νέτο, Σιανί, Ντε Μαϊό και Νοβαρέτι. Όπως διαρρέεται μάλιστα υπήρξε τηλεφώνημα του Πιέρ Ισά προς τον Φλοριάν Μορίς, τον αθλητικό διευθυντή της Λιόν για την περίπτωση του έμπειρου σέντερ μπακ. Πέραν τούτου πάντα βάσει των ίδιων πηγών ο Ολυμπιακός προσφέρεται να δώσει στα ανταλλάγματα τον Γκαετάν Μπονγκ, που έχει ήδη απασχολήσει τις Γκινγκάμπ και Γουίγκαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα