Διαψεύσεις για Μπούι, Νίνη και... περιφρούρηση!

Διαψεύσεις για Μπούι, Νίνη και... περιφρούρηση!

Gazzetta team
Διαψεύσεις για Μπούι, Νίνη και... περιφρούρηση!

bet365

Σε διάψευση των σεναρίων για προτάσεις δανεισμού των Μπούι και Νίνη προχώρησαν στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν επίσης πως θα περιφρουρήσουν ακόμα περισσότερο την Λεωφόρο για να την προστατέψουν.

Με το πρωτάθλημα να έχει μπει στην τελική ευθεία και το Κύπελλο να βρίσκεται ένα παιχνίδι πριν τα προημιτελικά, στον Παναθηναϊκό δεν σκοπεύουν να ασχοληθούν με τίποτα άλλο. Αφοσίωση μόνο στους δύο στόχους και ειδικά στο αυριανό (Πέμπτη) ματς-ρεβλανς με την Ξάνθη. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και από τα όσα έλεγαν στο «τριφύλλι» με αφορμή τα δημοσιεύματα για πρόταση περί δανεισμού του Μπούι, το... τιτίβισμα επίσης για πρόταση για δανεισμό του Νίνη, αλλά και τα όσα έχουν αναφερθεί σχετικά με τους παίκτες που ενδεχομένως θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα.

Συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό, που σαφώς σκέφτονται από τώρα μεταγραφικά αλλά δεν έχουν προχωρήσει σε καμία κίνηση ή ανακοίνωση επισήμαναν: «Καμία απόφαση δεν υπάρχει για κανέναν παίκτη της ομάδας μας. Όλοι υπολογίζονται, αξιολογούνται καθημερινά και θα κριθούν στο τέλος της σεζόν. Επίσης δεν υπάρχει καμία πρόταση δανεισμού του Μπούι από την Κιέβο, ενώ δεν απορρίφθηκε και καμία πρόταση για τον Νίνη από την Στόουκ (γράφτηκε σε κάποιο αγγλικό τουίτερ), διότι απλούστατα δεν υπήρξε».

Καλύτερη περιφρούρηση της Λεωφόρου

Ένα ακόμα σημαντικό θέμα είναι η ακόμα καλύτερη περιφρούρηση της Λεωφόρου, προκειμένου η ομάδα να μην αναγκάζεται να πληρώσει τα ιδιαίτερα τσουχτερά πρόστιμα, με τους «πράσινους» να αναφέρουν: «Έχουμε κάνει και εξακολουθούμε να κάνουμε τις απαραίτητες επαφές και συζητήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους και έχουν ληφθεί οι σχετικές αποφάσεις προκειμένου να περιφρουρηθεί ακόμη περισσότερο η τάξη στους προσεχείς εντός έδρας αγώνες, να μην απαντάει κανείς στις δεδομένες προκλήσεις και να προστατευτεί το Σπίτι μας, η Λεωφόρος Αλεξάνδρας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα