Τα βραβεία σε Βελλίδη και Μπαράλες

Gazzetta team
Τα βραβεία σε Βελλίδη και Μπαράλες

bet365

Ο πορτιέρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάρκος Βελλίδης αναδείχθηκε από τους Έλληνες οπαδούς ο πολυτιμότερος παίκτης της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκας, ενώ ο Τζερόνιμο Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης κέρδισε το βραβείο του Best Goal.

Ο Βελλίδης διακρίθηκε για την εμφάνιση που πραγματοποίησε στην ισοπαλία απέναντι στη SKODA Ξάνθη με σκορ 1-1, ενώ, ο Μπαράλες με το πανέμορφο ψιλοκρεμαστό στο δεύτερο γκολ του Αστέρα Τρίπολης επί του Πανιωνίου, βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης του κοινού για το καλύτερο γκολ της 20ης «στροφής».

Η ανακοίνωση

Η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 20ή αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ:

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP
Μάρκος Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα) 62,20%
Μάρκο Μαρκόβσκι (ΑΟΚ) 26,82%
Μοχάμεντ Γιουσούφ (Εργοτέλης) 10,98%

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal
Τζερόνιμο Μπαράλες (Αστέρας Τρίπολης) 69,01%
Νικολά Ντιγκινί (Πανθρακικός) 16,10%
Σίλβα Κλέιτον (Skoda Ξάνθη) 14,89%

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα