«Νέτο για Ολυμπιακό, θέλει Ρολάντο ο Βίλας-Μπόας»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Νέτο για Ολυμπιακό, θέλει Ρολάντο ο Βίλας-Μπόας»

bet365

Πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Αντρέ Βίλας - Μπόας έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Πόρτο για τον Ρολάντο, μιας και ο Λουίς Νέτο προορίζεται για τον Ολυμπιακό.

Νέα διάσταση παίρνει το σήριαλ της μεταγραφής του Λουίς Νέτο από τους Πορτογάλους. Η γνωστή «record.xl.pt» υποστηρίζει ότι ο τεχνικός της Ζενίτ, Αντρέ Βίλας-Μπόας θέλει για αντικαταστάτη του Νέτο, που προορίζεται για τον Ολυμπιακό τον Ρολάντο και γι αυτό έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την πρώην ομάδα του.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας προσπαθεί να πάρει τον Ρολάντο στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αυτή τη μεταγραφική περίοδο, γι αυτό και έχει διαπραγματεύσεις με την Πόρτο. Γι αυτό άλλωστε ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει απελευθερώσει τον Λουίς Νέτο, ο οποίος προορίζεται για τον Ολυμπιακό, που προπονείται από τον φίλο και πρώην βοηθό του στην Πόρτο, Βίτορ Περέιρα».

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον για τον παίκτη από Ιταλία με τις Ίντερ και Γιουβέντους να τον έχουν ψηλά στη λίστα τους, ενώ τονίζουν ότι τις τελευταίες μέρες Άστον Βίλα και Έβερτον έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Και το Δεκέμβριο είχε ακουστεί το όνομα του 29χρονου στόπερ για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, που όμως θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα. Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος αγωνίζεται στην Πόρτο από το 2008 αλλά το 2013 πήγε δανεικός στη Νάπολι και στη συνέχεια στην Ίντερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα