Τελική προσπάθεια για Νέτο - Νοβαρέτι

Τελική προσπάθεια για Νέτο - Νοβαρέτι

Δημήτρης Τομαράς
Τελική προσπάθεια για Νέτο - Νοβαρέτι

bet365

O Ολυμπιακός κάνει αυτές τις ώρες τις τελικές του προσπάθειες για την απόκτηση του Νέτο ή του Νοβαρέτι. Πιο μεγάλος ο δείκτης δυσκολίας για τον Πορτογάλο.

Σε διπλό... ταμπλό μέχρις ότου διαφοροποιηθούν ξανά τα δεδομένα για την άμυνα κινείται ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να δίνουν την... μάχη τους για τους Λουίς Νέτο και Ντιέγο Νοβαρέτι. Η υπόθεση του Πορτογάλου σέντερ μπακ εξακολουθεί να παρουσιάζει τις γνωστές και σημαντικές δυσκολίες. Ενδεχομένως την Τετάρτη να προκύψουν τα νεότερα, αν και το γεγονός πως ο Νέτο ήταν ξανά βασικός σε φιλικό της Ζενίτ μόνο καλό νέο δεν είναι για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να πρεσάρουν για να κλείσουν τον παίκτη είτε με δανεισμό είτε με αγορά. Όσον αφορά στην Λάτσιο δεν έχει αλλάξει στάση: έχει στο πλάνο της την παραχώρηση του Νοβαρέτι με κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό, ζητώντας το λιγότερο 1.2 εκατ. ευρώ. Από την εγχώρια αγορά ο Μπανανά παραμένει στο... κόλπο για μία έξτρα λύση στα στόπερ ενώ συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα πιθανό να κλείσουν δύο στόπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα