Ξεκαθαρίζει για Ολαϊτάν και Γκαζαριάν

Ξεκαθαρίζει για Ολαϊτάν και Γκαζαριάν

Δημήτρης Τομαράς
Ξεκαθαρίζει για Ολαϊτάν και Γκαζαριάν

bet365

Οι Ολαϊτάν και Γκαζαριάν έμειναν εκτός αποστολής για τον Τύρναβο και λίαν συντόμως θα μάθουν τους επόμενους τους ποδοσφαιρικούς προορισμούς. Μπορεί και σήμερα οι εξελίξεις για τον Νιγηριανό, πιέζει ο Εργοτέλης.

Θέμα ωρών είναι πια το να ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον των υπό παραχώρηση Ολαϊτάν και Γκαζαριάν. Και οι δύο τέθηκαν off από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Τύρναβο. Για τον Ολαϊτάν το πιο μεγάλο ενδιαφέρον το έχει δείξει ο Εργοτέλης που ασκεί... πρέσινγκ για να τον κλείσει ενώ υπάρχουν ακόμα διαρροές περί Πλατανιά. Ίσως και εντός της ημέρας να επέλθουν εξελίξεις. Ο Γκαζαριάν έχει ακουστεί για την Κέρκυρα και άλλες ομάδες. Όπως και να έχει οι περιπτώσεις τους θα κριθούν άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα