Καπέλ στο gazzetta.gr: «Δεν εξαρτάται από μένα»

Καπέλ στο gazzetta.gr: «Δεν εξαρτάται από μένα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Καπέλ στο gazzetta.gr: «Δεν εξαρτάται από μένα»

bet365

Δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του, ο Ντιέγκο Καπέλ μιλώντας στο gazzetta.gr για το φημολογούμενο ενδιαφέρον Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ παραπέμποντας στη... Σπόρτινγκ.

Ο πορτογαλικός Τύπος υποστηρίζει πως Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ αλλά και η τουρκική Τραμπζονσπόρ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ντιέγκο Καπέλ.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον 26χρονο εξτρέμ, ο οποίος εξέφρασε την άγνοια του για τα δημοσιεύματα.

«Αυτή τη στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έχω συμβόλαιο με την ομάδα και δεν γνωρίζω κάτι για ενδιαφέρον άλλων συλλόγων. Είναι ένα θέμα που δεν εξαρτάται αποκλειστικά από μένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Καπέλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης βρέθηκε για δέκατο διαδοχικό παιχνίδι εκτός των επιλογών του Μάρκο Σίλβα.

Ο Καπέλ διαθέτει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαιο στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τα «λιοντάρια» να εμφανίζονται διατεθειμένα να συναινέσουν στην παραχώρηση του.

Το συμβόλαιο του Ισπανού άσου στην παρούσα φάση μοιάζει με πολυτέλεια. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί σύλλογος να καταβάλει το αντίτιμο της μεταγραφής, τότε δεν αποκλείεται το σύνολο του Μάρκο Σίλβα να ανάψει το πράσινο φως για τον δανεισμό του.

Η Τραμπζονπόρ αλλά και άλλοι τουρκικοί σύλλογοι βρίσκονται στην pole position, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις. Το όνομα του είχε παίξει για τους «ερυθρόλευκους», τόσο το καλοκαίρι, όσο και την εποχή που στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκονταν, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο ατζέντης του Καπέλ, Αμαντέο Ρενχέλ κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον πελάτη του, σχολιάζοντας πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει την στάση της και ως εκ τούτου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παραμείνει στη Λισαβόνα.

Το συμβόλαιο του Καπέλ εκπνέει το 2016. Με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει πετύχει 16 γκολ σε 135 ματς. Το gazzetta.gr είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα από τις 9 Ιανουαρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα