ΠΑΟΚ: Τα είπαν με τους οργανωμένους

ΠΑΟΚ: Τα είπαν με τους οργανωμένους

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Τα είπαν με τους οργανωμένους

bet365

Με τους οργανωμένους οπαδούς συζήτησαν τα κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίνοντας την υπόσχεση πως η ομάδα θα βγει ενισχυμένη από τις μεταγραφές.

Μια εποικοδομητική συνάντηση είχαν σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ζήσης Βρύζας και οι υπεύθυνοι των οικονομικών του ΠΑΟΚ Μαρία Γκοντσάρεβα με τους οργανωμένους οπαδούς. Η συνάντηση που διήρκησε για δύο περίπου ώρες εκτός από τα θέματα που απασχολούν το συνδεσμιακό κίνημα, έγινε εκτενή αναφορά και στα θέματα της ομάδας. Ο Βρύζας, ερωτηθείς για την καθυστέρηση που παρατηρείται στις μεταγραφές, υποστήριξε πως πολύ σύντομα ο ΠΑΟΚ θ’ ανακοινώσει μεταγραφές.

Εκτός από τα μεταγραφικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ρωτήθηκε για την για την πολιτική της ΠΑΕ με αφορμή τον πόλεμο που δέχεται το σωματείο. Ο Ιάκωβος Αγγελίδης εξήγησε τους λόγους που ο σύλλογος κρατάει χαμηλούς τόνους, αλλά και η ήπια πολιτική που επιλέχθηκε. Επίσης ζητήθηκε η διοίκηση να προστατεύσει τον προπονητή της ομάδας που δέχεται επίθεση χωρίς να υπάρχει λόγος. Τέλος έγινε κουβέντα για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα