Παίρνει Μανωλά, ανακοινώνει Λεάλ

Αντώνης Σαούλης
Παίρνει Μανωλά, ανακοινώνει Λεάλ

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η Κέρκυρα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Μανωλά, του 21χρονου αμυντικού των Χανίων. Οι οικονομικές λεπτομέρειες για την μεταγραφή του Λεάλ.

Η μία ήταν γνωστή εδώ και μερικές μέρες. Ο λόγος για την μεταγραφή του Σέρχιο Λεάλ ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Αυτό πιθανό να συμβεί σήμερα. Οι δύο πλευρές συζήταγαν μέχρι και την Δευτέρα τις τελικές λεπτομέρειες μια και η αρχική συμφωνία έκανε λόγο για συμβόλαιο 2,5 ετών που θα του αποφέρει συνολικά 400.000 ευρώ!

Η δεύτερη μεταγραφή πάντως δεν είναι γνωστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η Κέρκυρα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Του 21χρονου αριστερού μπακ των Χανίων ο οποίος μπορεί να παίξει και στόπερ. Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις και ίσως προχωρήσει άμεσα και αυτή η μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα