Πέλκας: «Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Πέλκας: «Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Πέλκας: «Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας που αγωνίζεται δανεικός στην Σετούμπαλ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην παρουσία του στην πορτογαλική ομάδα, την επιστροφή του στην Τούμπα, αλλά και στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου» με δηλώσεις που έκανε στον Arena FM 89,4 αρχικά μίλησε για την πορεία του στην Σετούμπαλ:

«Έβαλα γκολ, ξεκίνησε πολύ καλά το 2015 και ελπίζω να συνεχιστεί έτσι η χρονιά. Μέσα από την δουλειά και την πολύ υπομονή ελπίζω να δικαιωθώ».

Για το πορτογαλικό πρωτάθλημα:

«Έχει κάποιες δυσκολίες, έχει διαφορές με την Ελλάδα, ο ρυθμός είναι γρήγορος και όλες οι ομάδες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Η ομάδα μου είναι στην μέση, νίκησε πρόσφατα με τον νέο προπονητή και ελπίζω να πάμε καλύτερα».

Για το αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ:

«Είναι δεύτερος ο ΠΑΟΚ, μιλάω με τα παιδιά και το κλίμα είναι πολύ καλό. Ελπίζω να πάρει πρωτάθλημα η ομάδα».

Για το πότε λήγει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ:

«Είμαι δανεικός στη Πορτογαλία, είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και το καλοκαίρι επιστρέφω. Τέλη Δεκεμβρίου λήγει το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ. Η Σετούμπαλ αν θέλει να με αγοράσει πρέπει να δώσει την ρήτρα των 350.000 ευρώ».

Για το αν έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα:

«Το πρωτάθλημα είναι ο μόνος στόχος κα όλοι το έχουν στο μυαλό τους».

Για το αν θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ:

«Εννοείται πως θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ αλλά δεν έχει γίνει κάποια κρούση. Ένας ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να πικραίνεται αλλά να δουλεύει πολύ, να βάζει το κεφάλι κάτω και κάποια στιγμή θα δικαιωθεί».

Για το αν είχε ζητήσει να φύγει:

«Το καλοκαίρι μου είπαν μια μέρα πως φεύγω και πάω Πορτογαλία. Δεν μου είπε κάποιος να μείνω, ήταν στο εξωτερικό ο δανεισμός και δεν το συζήτησα παραπάνω».

Για το αν μιλάει με τους ανθρώπους της ομάδας:

«Μιλάω μόνο με τους συμπαίκτες μου. Δεν μου έχει μιλήσει κανείς άλλος από την ομάδα».

Για το επόμενο παιχνίδι της Σετούμπαλ:

«Παίζουμε μέσα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το κύπελλο και αν κερδίσουμε πάμε στα ημιτελικά».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Υπομονή και όλοι μαζί»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα