Οι Ιταλοί επιμένουν για Τάαραμπτ και Ολυμπιακό

Οι Ιταλοί επιμένουν για Τάαραμπτ και Ολυμπιακό

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Οι Ιταλοί επιμένουν για Τάαραμπτ και Ολυμπιακό

bet365

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί το μεγάλο αντίπαλο της Τορίνο για την απόκτηση του Τάαραμπτ της ΚΠΡ.

Το θέμα του εξτρέμ παραμένει ανοιχτό στον Ολυμπιακό. Στην περίπτωση που ο Ντουρμάζ αποχωρήσει, τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτη ώστε να καλύψουν το κενό του και να δυναμώσουν τα άκρα τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «toro.it», η Τορίνο που κινείται για τον Τάαραμπτ έχει μεγάλο αντίπαλο τον Ολυμπιακό!

Παράλληλα, υποστηρίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσφέρει στον παίκτη και πολύ καλό συμβόλαιο. Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν ότι ναι μεν έχει προταθεί και είναι γνωστός λόγω και του ότι είχε προταθεί το καλοκαίρι, αλλά μέχρι εκεί.

Επίσης, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, έχει προταθεί και ο Πατίτο Ροντρίγκες. Ο 24χρονος από την Αργεντινή έχει γυρίσει από την Εστουντιάντες στη Σάντος, ενώ υποστηρίζεται ότι ο Ρικάρντο Άλβαρες της Ίντερ που είναι ως δανεικός στη Σάντερλαντ ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας και δεν του... πάει το Νησί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα