Το 50%-50% για Νέτο και τα άλλα ονόματα...

Το 50%-50% για Νέτο και τα άλλα ονόματα...

Διονύσης Δελλής
Το 50%-50% για Νέτο και τα άλλα ονόματα...

bet365

Οι πιθανότητες για την απόκτηση του Νέτο είναι μοιρασμένες, με τους ερυθρόλευκους να κοιτάνε και δεύτερο εξτρέμ μετά τον Χάρα. Γράφει ο Διονύσης Δελλής.

Πριν από λίγα 24ώρα έμοιαζε δεδομένο. Ο Λουίς Νέτο θα έπαιρνε το αεροπλάνο για την Αθήνα. Τα έχει βρει σε όλα με τους Ερυθρόλευκους άλλωστε. Και έχουμε την αίσθηση ότι το ίδιο ισχύει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ζενίτ. Λογικά Πέμπτη-Παρασκευή θα τελείωνε αυτός ο δανεισμός με οψιόν αγοράς. Θα έπρεπε να έχει ήδη συμβεί με βάση όσα προηγήθηκαν. Μια ακόμη μεταγραφική επιθυμία του Περέιρα (μετά τον Φράνκο Χάρα). Θα είχε λοιπόν ο πρωταθλητής Ελλάδας ανοιχτό μόνο το θέμα του ενός επιπλέον εξτρέμ. Που και υπαρκτό είναι. Και λογικά θα γίνει...

Γιατί δεν ήρθε ο Νέτο στην Αθήνα και κατ επέκταση γιατί τις τελευταίες ώρες υπάρχει η αίσθηση ότι ο Πορτογάλος απομακρύνεται σαν περίπτωση; Διότι προέκυψε μια καραμπόλα από αυτές που συμβαίνουν στις μεταγραφές και που καλό είναι να μην σε... πετύχουν. Η Ζενίτ ήταν κοντά σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό (με οψιόν αγοράς) του Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος όμως αποδείχθηκε ότι δεν ήθελε να γνωρίσει από κοντά τον Ρωσικό χειμώνα. Και ως γνωστόν συμφώνησε με τη Λάτσιο. Οι Ρώσοι λοιπόν (που έχουν τραυματία τον Γκαράι), δεν έκλεισαν «αντικαταστάτη» και κάπως έτσι ο Νέτο... περιμένει τη σειρά του. Δεν θα φύγει από την Αγία Πετρούπολη, αν ο Βίλας Μπόας δεν εντοπίσει εκείνον που θα πάρει τη θέση του. Αυτό του διεμήνυσε η διοίκηση και για αυτό πήγε στην Τουρκία κανονικά με την αποστολή της Ζενίτ για μια σειρά από φιλικά παιχνίδια.

Οι μεταγραφές στη Ρωσία δεν τελειώνουν τώρα. Έχει και τον Φλεβάρη. Η Ζενίτ όμως θέλει να πάρει παίκτη που θα μπορεί να τον δηλώσει στη λίστα της, για το Γιουρόπα. Λογικά λοιπόν ότι είναι να κάνει θα το επιχειρήσει και εκείνη στις ημερομηνίες των... άλλων. Ως τα τέλη του μήνα. Ήδη φέρεται να συζητά με τη Ντιναμό Μόσχας για τον Βλαντιμίρ Γκρανάτ. Τον 27άχρονο διεθνή αριστεροπόδαρο στόπερ. Το πόσο θα τραβήξει όμως όλο αυτό, και τέλος πάντων αν θα γίνει είναι κάτι που ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να το ελέγξει. Αναπόφευκτα λοιπόν οι Ερυθρόλευκοι στρέφουν το βλέμμα τους και σε άλλες περιπτώσεις. Σε εκείνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και σε παίκτες που ενώ είναι να φύγουν από τις ομάδες τους έχουν παραμείνει ακόμη στα ρόστερ τους.

Από τους γνωστούς: Ο Νοβαρέτι μιλάει με την Άντερλεχτ και είναι η πιο εύκολη περίπτωση με τη λογική ότι ο Ολυμπιακός αν θελήσει να επιστρέψει στην διεκδίκηση του, λογικά θα τον αποκτήσει και όλας. Ο Σιανί (επίσης της Λάτσιο) βρίσκεται σε συζητήσεις με την Πάρμα και οι Ιταλοί έλεγαν το Σάββατο το βράδυ ότι θα κλείσει εκεί. Ο Μπρούνο Άλβες; Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες όταν η Φενέρ ζήτησε με δανεισμό τον Ντουρμάζ έγινε μια κουβέντα. Ο Πορτογάλος όμως αμείβεται με 2,5 εκατ ευρώ καθαρά στην Τουρκία. Και προφανώς θέλει τα ίδια και εδώ. Δεν νομίζουμε λοιπόν ότι είναι ακριβώς μια ιστορία μέσα στο... μπάτζετ του Ολυμπιακού.

Και μιας και πιάσαμε τα «μεγάλα ονόματα». Στους Ερυθρόλευκους έχει προταθεί και ο Μεξές της Μίλαν ο οποίος μικτά στο Μιλάνο αμείβεται με 4 εκατ. ευρώ! Άλλη... πολύ τραβηγμένη ιστορία. Στις γνωστές προτάσεις προς τους Ερυθρόλευκους και ο Μαιδάνα της Ρίβερ Πλέιτ. Οι Πειραιώτες λογικά σήμερα Κυριακή αναμένεται να βάλουν κάτω όλα τα ονόματα της λίστας. Και να πάρουν μια απόφαση. Διότι ο χρόνος πλέον πιέζει. Και ξαναλέμε ότι πρακτικά πάνε ακόμη για δύο μεταγραφές. Θέλουν και έναν ακόμη εξτρέμ.

Στην πραγματικότητα για αυτή την υπόθεση, ο Ντουρμάζ παίζει τον ρόλο του... Νέτο.

Έχει 4-5 προτάσεις δανεισμού με οψιόν αγοράς από την Τουρκία, ο Σουηδός. Ο Ολυμπιακός όμως θα συζητήσει σοβαρά την παραχώρηση του μόνο αν βρει κάποιον καλύτερο για το δικό του ρόστερ. Άρα λοιπόν και εδώ προκύπτει μια μίνι καραμπόλα... Σήμερα στη κουβέντα που αναμένεται να κάνουν ο Βίτορ Περέιρα με τον Πιέρ Ισά δεν αποκλείεται να γίνει και μια πρώτη εκτίμηση των προτάσεων που υπάρχουν στην ομάδα και για τον δανεισμό άλλων ποδοσφαιριστών. Ο Πελέ, ο Ολαϊτάν, ο Ιμπραήμ, ο Διαμαντάκος έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Η απόφαση όμως ανήκει στον κόουτς...

* Τα συμβόλαια τους αναμένεται να λύσουν τις επόμενες ημέρες οι Μπονγκ και Γκαζαριάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα