Χουχούμης: «Τρεις βαθμούς σε κάθε ματς»

Gazzetta team
Χουχούμης: «Τρεις βαθμούς σε κάθε ματς»

bet365

Την ανάγκη για νίκες επισήμανε ο Διαμαντής Χουχούμης, σημειώνοντας ότι οι τρεις βαθμοί επί της Καλλονής τόνωσαν την ψυχολογία των «πράσινων».

«Η Καλλονή ήρθε πολύ οργανωμένη αμυντικά, δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ανοίξαμε τους χώρους, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και πήραμε τη νίκη. Ήταν κλειστό το κέντρο της Καλλονής και έπρεπε να παίξουμε από τα πλάγια, οπότε έπρεπε εγώ και ο Χρήστος (σ.σ. Μπούρμπος) να φέρουμε πιο πολλές μπάλες στην περιοχή. Στο πρώτο δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά στο δεύτερο ανταποκριθήκαμε» σημείωσε ο μπακ του «τριφυλλιού», καταλήγοντας: «Πάντα πρέπει να υπάρχει υπομονή και επιμονή σε τέτοια ματς, έχουμε φτιάξει ψυχολογία και θέλουμε τους 3 βαθμούς σε κάθε ματς. Υπάρχουν άλλα 14 παιχνίδια, έχουμε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην έδρα μας και θα δούμε στο τέλος τι θα καταφέρουμε. Αυτή η νίκη μας έδωσε ψυχολογία και τώρα πάμε στο Κύπελλο με την Ξάνθη για να νικήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα