«Φοβερή αίσθηση του γκολ ο Ντέβιτς»

Gazzetta team
«Φοβερή αίσθηση του γκολ ο Ντέβιτς»

bet365

Παίκτης που σκοράρει με κάθε τρόπο είναι ο Μάρκο Ντέβιτς, όπως ανέφερε ο Γιάννης Χριστόπουλος για τον Ουκρανό που αναμένεται να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Ο νυν κόουτς του Πλατανιά που πέρασε και από την Ουκρανία, αναλαμβάνοντας την Ταβρίγια, έχει σχηματίσει άποψη για τον ποδοσφαιριστή της Ρούμπιν Καζάν που εμφανίζεται έτοιμος να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα και μιλώντας στα «ΣΠΟΡ του Βορρά», είπε:

«Εχει πολύ καλό σωματότυπο ως ποδοσφαιριστής. Διαθέτει πολύ έντονη προσωπικότητα και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης και έχει φοβερή αίσθηση του γκολ. Σκοράρει με κάθε τρόπο. Χρησιμοποιώντας και τα δύο πόδια αλλά και το κεφάλι. Επιπλέον μπορεί να σκοράρει και από μακρινή απόσταση, σουτάροντας έξω από την περιοχή. Θα τον χαρακτήριζα, ως έναν έξυπνο παίκτη, ο οποίος έχει και δημιουργικά χαρακτηριστικά στοιχεία στο παιχνίδι του. Μπορεί να παίξει με την μπάλα στα πόδια, μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδι.

Δεν είναι πολύ γρήγορος χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει ταχύτητα στην κίνησή του. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια στα οποία είχε αγωνιστεί στο ουκρανικό πρωτάθλημα, στα οποία ήταν πραγματικός ηγέτης μέσα στο γήπεδο».

- Ποια είναι η προσωπική σας αίσθηση για τον Ντέβιτς;

«Μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά στην επίθεση, δεν είναι όμως το προσόν του, όταν παίζει από αριστερά, να αμύνεται και αποτελεσματικά».

- Με βάση την εικόνα του ΠΑΟΚ από το πρόσφατο παιχνίδι με τον Πλατανιά, πόσο μπορεί να βοηθήσει τον Δικέφαλο στην προσπάθειά του για το πρωτάθλημα;

«Αρμόδιος να σας απαντήσει σε αυτό είναι ο κύριος Αναστασιάδης. Επαναλαμβάνω όμως ότι είναι ένας χαρισματικός σκόρερ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα