Χάρα o εκλεκτός του Ολυμπιακού! (vids)

Χάρα o εκλεκτός του Ολυμπιακού! (vids)

Διονύσης Δελλής
Χάρα o εκλεκτός του Ολυμπιακού! (vids)

bet365

Με τις... ευλογίες του Γκαλέτι και το «ΟΚ» του Περέιρα ο Χάρα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο παίκτης για το αριστερό άκρο της επίθεσης του Ολυμπιακού! Προχωράει και για στόπερ.

O Χάρα είναι ο παίκτης που αποτελεί πλέον το νούμερο 1 φαβορί για τα άκρα των Πειραιωτών. Ο 26χρονος Αργεντινός αριστερός χαφ έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα έως το 2016 με τον Ολυμπιακό να έχει καταλήξει στην περίπτωσή του για δανεισμό. Ο Φράνκο Χάρα είναι παίκτης που προέκυψε από την λίστα του Λουτσιάνο Γκαλέτι με τον Βίτορ Περέιρα να ανάβει το πράσινο φως για την απόκτησή του. Ο παίκτης δεν είναι στην Ελλάδα, όμως εφόσον όλα πάνε καλά και γίνει πράξη το deal θα έρθει άμεσα.

Όλα δείχνουν πάντως πως η συμφωνία είναι πολύ κοντά. Ο Χάρα -τον οποίο τον γνωρίζει πολύ καλά ο Βίτορ Περέιρα- μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά και στην κορυφή της. Είχε δοθεί δανεικός στην Εστουδιάντες, με τον δανεισμό του να έχει ολοκληρωθεί. Ο Χάρα είναι από το 2010 στην Μπενφίκα και ενώ έχει παίξει ως δανεικός σε Γρανάδα και Σαν Λορέντζο (εκτός από την Εστουδιάντες).

Είναι διεθνής με την Εθνική Αργεντινής και διακρίνεται για την ταχύτητά του και την τεχνική του. Με την Εστουδιάντες ο Χάρα είχε 23 εμφανίσεις, 4 γκολ και 3 ασίστ σε 1.651 λεπτά. Εκτός από τον Φράνκο Χάρα -που είναι πιθανό να έρθει στην Ελλάδα την Πέμπτη- οι ερυθρόλευκοι κάνουν και τις τελικές τους προσπάθειες για την απόκτηση του Λουίς Νέτο (σ.σ. είτε με δανεισμό είτε με αγορά), όπως σας τονίσαμε από χθες. Εκτός από τον Νέτο υπάρχουν και τα ονόματα των Νοβαρέτι, Μεξές και άλλων παικτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα