Ρισβάνης: «Να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν»

Νίκος Μαρούδας
Ρισβάνης: «Να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν»

bet365

Ο Σπύρος Ρισβάνης μιλάει στο gazzetta.gr για την παρουσία του στον Πανιώνιο, για τους στόχους του αλλά και το πως βίωσε το αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, την ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Σπύρος Ρισβάνης μετακόμισε από τον Παναθηναϊκό στον Πανιώνιο και ο ίδιος μίλησε στην μικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια στο gazzetta.gr για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, για το γεγονός ότι είναι στις βασικές επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά και για τα συναισθήματά του που βρέθηκε αντίπαλος με την πρώην του ομάδα.

Είσαι από τους νέους του Πανιωνίου. Οι πρώτες σου εντυπώσεις από το νέο σου περιβάλλον;

«Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα, όλα τα παιδιά με υποδέχτηκαν πολύ καλά, και με έβαλαν άμεσα στο κλίμα της ομάδας».

Μπήκες από την αρχή στην ενδεκάδα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δείχνει ότι υπολογίζει αρκετά σε σένα.

«Στόχος μου είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό και να δικαιώσω τόσο τον προπονητή μου όσο και τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα»

Ο Πανιώνιος βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και δίνει την μάχη της παραμονής. Πιστεύεις στο τέλος θα τα καταφέρει;

«Νομίζω ότι ο Πανιώνιος μπορεί να μείνει στην κατηγορία και θα μείνει. Αν διορθώσουμε κάποια λάθη που κάνουμε πιστεύω ότι θα καταφέρουμε στο τέλος να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Θεωρείς ότι αδικείται από την βαθμολογική του θέση;

«Σίγουρα με το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα αδικείται. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά το θέμα είναι να τα συνδυάζεις και με τους τρεις βαθμούς. Εμείς αυτό δεν το κάναμε μέχρι τώρα κι ελπίζουμε τώρα να ξεκινήσουμε να παίρνουμε τους βαθμούς που θα μας κρατήσουν στην κατηγορία».

Πιστεύεις ότι ο Πανιώνιος θα σου δώσει την δυνατότητα μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια να γίνει ακόμα καλύτερος και να επιστρέψεις πιο δυνατός στον Παναθηναϊκό;

«Σίγουρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Πανιώνιος, προσπαθώ να δείξω τι μπορώ να κάνω και να βοηθήσω τον την ομάδα που με εμπιστεύτηκε. Το σημαντικότερο είναι αυτό».

Δεν πρόλαβες να μκετακομίσεις στον Πανιώνιο και άμεσα αντιμετώπισες την πρώην σου ομάδα. Ποια ήταν τα συναισθήματά σου; Ήταν δύσκολο να παίξεις κόντρα στους παλιούς σου συμπαίκτες;

«Στην αρχή ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα αφού μέχρι πριν λίγες ημέρες με τα παιδιά αυτά κάναμε μαζί προπονήσεις, αλλά όταν μπήκα στο γήπεδο τα ξέχασα όλα και αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν αποκλειστικά το πως θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου».

Το είχες σκεφτεί τις προηγούμενες μέρες ότι για πρώτη φορά θα παίξεις αντίπαλος με την ομάδα που σε ανέδειξε;

«Τις δύο τελευταίες μέρες το σκεφτόμουν αρκετά. Όμως τέλος καλό, όλα καλά! Όλα πήγαν καλά και πιστεύω ότι δικαίωσα και τον προπονητή μου για την επιλογή του».

Επειδή υπάρχει έντονη καχυποψία φοβήθηκες ότι ένα πιθανό λάθος απέναντι στην παλιά σου ομάδα μπορεί να δημιουργούσε σούσουρο;

«Σίγουρα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου αυτό σαν σκέψη, ειδικά τις δύο τελευταίες ημέρες, αλλά όταν ξεκίνησε ο αγώνας τα ξέχασα όλα και αφοσιώθηκα στο παιχνίδι».

Ο προπονητής σου σου έδωσε κάποιες ιδιαίτερες οδηγίες λόγω της ιδιαιτερότητας αυτής;

«Μου είπε ότι δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και να κάνω το παιχνίδι μου».

Τη συνέχεια στο Κύπελλο για τον Πανιώνιο πως την βλέπεις;

«Το Κύπελλο είναι ένας σημαντικός στόχος για κάθε ομάδα στην Ελλάδα και πιστεύω πως θα περάσουμε και από αυτόν τον γύρο».

Στον Παναθηναϊκό είχες συμπαίκτες μεγάλους ποδοσφαιριστές με εμπειρία, στον Πανιώνιο έχεις τον Ιμπαγάσα. Πως είναι να αγωνίζεσαι με τέτοιους ποδοσφαιριστές;

«Είναι πολύ όμορφο. Σου δείχνουν ότι όσο μεγάλος παίκτης και αν είσαι όλοι είναι ίδιοι και σε βοηθάνε. Σου λένε τι μπορείς να κάνεις, σε καθοδηγούν στις προπονήσεις και είναι παραδείγματα για εμάς».

Θες να κάνεις ένα σχόλιο και για την μάχη του πρωταθλήματος; Ο Παναθηναϊκός θεωρείς ότι έχει μείνει πίσω πλέον στην μάχη για τον τίτλο;

«Δεν πιστεύω ότι έχει μείνει πίσω, πιστεύω ότι και οι τρεις ομάδες που είναι πρώτες αυτή τη στιγμή θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και όποιος είναι καλύτερος θα πάρει το πρωτάθλημα. Έχουν μια διαφορά, αλλά έχει πολλούς αγώνες ακόμα».

Προσωπικός σου στόχος από αυτούς τους έξι μήνες στον Πανιώνιο;

«Να παίξω σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα