ΟΦΗ: «Σταματήστε τον βιασμό του Ελληνικού ποδοσφαίρου»

Νίκος Αθανασίου
ΟΦΗ: «Σταματήστε τον βιασμό του Ελληνικού ποδοσφαίρου»

bet365

Με ανακοίνωσή του ΟΦΗ καταφέρεται εναντίον της διαιτησίας του αγώνα με την Βέροια και καλεί τους αρμόδιους να σταματήσουν να βιάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έντονα είναι τα παράπονα των ανθρώπων του ΟΦΗ για την διαιτησία του αγώνα με την Βέροια στην Ημαθία. Οι Κρητικοί εξέδωσαν μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρουν πως θα πρέπει όσοι έχουν την δύναμη να σταματήσουν τον βιασμό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ έχει ως εξής: Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Όπως και πέρυσι, στο ίδιο γήπεδο, με την ίδια ομάδα, τον ίδιο "άρχοντα" και τα ίδια (τραγικά) αποτελέσματα.

Και μάλιστα σε χρόνο... ρεκόρ. Δυο πέναλτι "εφεύρεση", μία ανύπαρκτη αποβολή και τέσσερα "φανταστικά" φάουλ στα όρια την περιοχής, μέσα σε μόλις 12 λεπτά.
Μετά η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος...

Νισάφι πια. Σταματήστε επιτέλους τον βιασμό του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Σταματήστε επιτέλους να υποθηκεύεται το μέλλον ομάδων και ανθρώπων που ζουν και ονειρεύονται ένα άθλημα χωρίς "εξαρτήσεις".

Τα υπόλοιπα, σύντομα...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα