Ενόχληση Σαββίδη για τις συναντήσεις με Αλαφούζο, Μελισσανίδη

Απόστολος Παγώνης
Ενόχληση Σαββίδη για τις συναντήσεις με Αλαφούζο, Μελισσανίδη

bet365

Συναντήσεις θα έχει στην Αθήνα ο Ιβάν Σαββίδης με τους Αλαφούζο και Μελισσανίδη, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ενοχλημένος για τη διαρροή της είδησης.

Στην Αθήνα θα βρίσκεται μέσα στην Παρασκευή ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να συναντηθεί με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζο για να καθορίσουν από κοινού τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν για να συνεχίσουν τον «πόλεμο» στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

Στόχος των τριών, είναι να ανεβάσουν τους τόνους της αντιπαράθεσης με ΕΠΟ και ΚΕΔ...

Ωστόσο ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, φέρεται να έχει εκνευριστεί με την διαρροή της είδησης, καθώς ήθελε τα ραντεβού να καλυφθούν από πέπλο μυστικότητας και να μην υπάρχει αποκάλυψη των συναντήσεων, προκειμένου όσα αποφασίσουν και οι «3» να γίνουν στην πράξη και όχι να «καούν» από πριν στον Τύπο.

Αλλωστε ο Σαββίδης αποφάσισε να προχωρήσει στα ραντεβού, όχι για την δημιουργία εντυπώσεων, αλλά για να ληφθούν σοβαρές και σημαντικές αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα