Την έγδυσαν για να αποδείξει ότι είναι γυναίκα

Gazzetta team
Την έγδυσαν για να αποδείξει ότι είναι γυναίκα

bet365

Απίστευτο περιστατικό για την Γενοβέφα Ανόνμα. Την υποχρέωσαν να γδυθεί για να αποδείξει ότι είναι γυναίκα στον τελικό του Αφρικανικού Κυπέλλου Γυναικών.

Η Γενοβέφα Ανόνμα περιέγραψε σε αγγλικό μέσο τον εξευτελισμό που ένοιωσε όταν την ανάγκασαν να γδυθεί μπροστά στους υπεύθυνους της Αφρικανικής Ομοσπονδίας και αυτής του Ισημερινού για να αποδείξει ότι είναι γυναίκα και δίκαια παίζει στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Το περιστατικό έγινε μετά τον τελικό του Αφρικανικού Κυπέλλου Γυναικών όπου η Ανόνμα πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και μάλιστα πέτυχε και το νικητήριο τέρμα οδηγώντας την χώρα της στην κατάκτηση του τροπαίου. Οι υπεύθυνοι των ομοσπονδιών μετά το τέλος τους αγώνα ισχυρίστηκαν ότι δεν είναι γυναίκα με αποτέλεσμα να την αναγκάσουν να γδυθεί εντελώς για να τους αποδείξει το αντίθετο.

Η ίδια η παίκτρια, η οποία θεωρείται και τεράστιο ταλέντο, δήλωσε:«Μου ζήτησαν να βγάλω όλα τα ρούχα μου μπροστά στους υπεύθυνους της Αφρικανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και εκείνης της Ισημερινής Γουινέας. Πραγματικά, ταράχθηκα πάρα πολύ. Η αυτοεκτίμησή μου έπεσε και έβαλα τα κλάματα. Ήταν πραγματικά εξευτελιστικό. Ο χρόνος πέρασε όμως και το ξεπέρασα».

 

Τελευταία Νέα