To «αντίο» του Μίτσελ στο gazzetta.gr! (pics)

To «αντίο» του Μίτσελ στο gazzetta.gr! (pics)

Γιάννης Γεωργόπουλος
To «αντίο» του Μίτσελ στο gazzetta.gr! (pics)

bet365

Το gazzetta.gr συνάντησε στο αεροδρόμιο τον Μίτσελ και ο Ισπανός προπονητής μίλησε για μια τελευταία φορά πριν αφήσει πίσω του την Ελλάδα!

Ήταν μια ώρα δύσκολη. Κυριακή πρωί-πρωί, με κάποιες πληροφορίες να θέλουν τον Μίτσελ να έχει ήδη φύγει από το Σάββατο. Ωστόσο, το άξιζε. Προσωπικότητες σαν τον Ισπανό δύσκολα συναντά κανείς στη χώρα μας. Έτσι, αποφασίσαμε να το ρισκάρουμε. Και τελικά, οι πληροφορίες που ήθελαν τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να αναχωρεί τελικά Κυριακή αποδείχθηκαν σωστές.

Ο Μίτσελ έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» περίπου στις 07:45, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και δύο ακόμα άτομα, τα οποία βοηθούσαν το ζευγάρι με τις αποσκευές. Ήταν άλλωστε τόσες πολλές, που ακόμα και με βοήθεια δυσκολεύονταν! Με casual ντύσιμο και χωρίς πολλή διάθεση, πήγε απευθείας στο check in χωρίς να χάσει χρόνο.

Αφού έφτασαν στα γκισέ που εξυπηρετούσαν την πτήση για Μαδρίτη, αποχαιρέτησαν τους φίλους τους και ο Μίτσελ ξεκίνησε να «τσεκάρει» τις βαλίτσες. Δεδομένου του όγκου, ήταν μια διαδικασία αρκετά χρονοβόρα! Ο κόσμος που βρισκόταν στο «Βενιζέλος» είδε τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο λίγοι τον πλησίασαν.

Οι περισσοτεροι τον κοιτούσαν με δέος. Κάποιος, του είπε την ώρα που περίμενε ότι στην Ελλάδα δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ. Ο Μίτσελ χαμογέλασε αμήχανα και του έδωσε το χέρι του. Από την ώρα που μπήκε στο χώρο, άλλωστε, ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε χαμόγελο στα χείλη του. Φάνηκε πως αυτό που δήλωσε λίγο πριν αφήσει την χώρα μας, ότι έχει κλάψει πολύ από τη συγκίνηση, ήταν πέρα για πέρα αληθινό.

Αφού ολοκλήρωσε τον έλεγχο των αποσκευών, δέχθηκε να αποχαιρετήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού και τους Έλληνες φιλάθλους μέσω του gazzetta.gr, τονίζοντας ότι φεύγει «γεμάτος» αναμνήσεις, παρότι θα ήθελε να συνεχίσει το έργο του.

Ο Μίτσελ δήλωσε στο gazzetta.gr: «Θα έχω πάντα στην καρδιά μου τον κόσμο του Ολυμπιακού. Μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και μου έδειξαν αγάπη. Είμαι πολύ χαρούμενος για το διάστημα που βρέθηκα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, είμαι χαρούμενος που τους συνάντησα. Ήθελα να συνεχίσω τη δουλειά μου, αλλά αυτό δυστυχώς δεν ήταν εφικτό. Πέρασα υπέροχα. Τους ευχαριστώ όλους, ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Αποχωρώ έχοντας καταφέρει πράγματα και με αναμνήσεις που θα κρατήσω για πάντα».

Ο Μίτσελ δεν θέλησε να μιλήσει για το τέλος της πορείας του στους «ερυθρολεύκους», για τη σχέση του με τη διοίκηση, για τις φήμες για τα αποδυτήρια. Τα έχει πει μια φορά και για τον ίδιο είναι αρκετή. Δεν χρειαζόταν να πει κάτι παραπάνω, ειδικά σε μια στιγμή που ήταν γεμάτη από συγκίνηση. Η σύζυγός του τον περίμενε και δεν είχε πολύ διάθεση.

Παρόλα αυτά, όταν το gazzetta.gr τον ρώτησε αν έχει στο μυαλό του την προοπτική της επιστροφής, παρότι ακόμα είναι «νωπό» το διαζύγιο, ο Ισπανός χαμογέλασε ξανά. «Πάντα!», απάντησε. «Πάντα θα έχω στο μυαλό μου αυτή την προοπτική και ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω. Θα το ήθελα πολύ». Αφού ξεκουραστεί και «καθαρίσει» το μυαλό του, θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του....

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα