Στην άκρη ο Μπλάνκο για ΠΑΟΚ

Στην άκρη ο Μπλάνκο για ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Στην άκρη ο Μπλάνκο για ΠΑΟΚ

bet365

Στο περιθώριο βάζουν την περίπτωση του Σεμπάστιαν Μπλάνκο στον ΠΑΟΚ, αφού είναι δυσαρεστημένοι με τις πρακτικές του μάνατζέρ του.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», η κίνηση του εκπροσώπου του Αργεντινού να προτείνει τον πελάτη του στον Ολυμπιακό, θεωρήθηκε unfair από το Ζήση Βρύζα, ο οποίος πίεζε τις προηγούμενες ημέρες για να προχωρήσει το θέμα. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη στρέψει και αλλού το ενδιαφέρον του και φαίνεται πως έχει εντοπίσει και μία εξαιρετική περίπτωση. Η περίπτωση του Μπλάνκο μπαίνει στην άκρη για την ώρα, χωρίς όμως να σημαίνει αυτό ότι κλείνει οριστικά το κεφάλαιο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα