Σταμάτησε από την εθνική ο Σονγκ!

Gazzetta team
Σταμάτησε από την εθνική ο Σονγκ!

bet365

Μόλις στα 27 του χρόνια, ο Άλεξ Σονγκ αποφάσισε να σταματήσει από την εθνική ομάδα του Καμερούν, δεν θα λάβει μέρος στο Κόπα Άφρικα και θα ενισχύσει την προσπάθεια της Γουέστ Χαμ για έξοδο στην Ευρώπη.

Παρά τα όσα μετέδιδαν τις τελευταίες ημέρες τα βρετανικά ΜΜΕ και ήθελαν τον Αφρικανό χαφ να χάνει ένα μεγάλο κομμάτι των φετινών αγώνων των «Σφυριών» για να συμμετάσχει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ο ίδιος φρόντισε να ανατρέψει άρδην τα δεδομένα.

Ο Σονγκ, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Μπαρτσελόνα στο λονδρέζικο κλαμπ, ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της χώρας του, στην οποία ήταν ούτως ή άλλως ξένο σώμα, μετά την αποβολή του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Βόλκερ Φίνκε φαινόταν τις τελευταίες ημέρες πως θα δώσει ξανά την ευκαιρία στον Σονγκ να αγωνιστεί με το εθνόσημο, όμως ο ίδιος αποφάσισε να εγκαταλείψει τα «Αδάμαστα Λιοντάρια», θέλοντας να ξεπλήρωσει την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει από την αρχή της σεζόν ο Σαμ Αλαρντάις και να βοηθήσει τη Γουέστ Χαμ να πετύχει την έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα