«Κίνηση Ολυμπιακού για Ατσέρμπι» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
«Κίνηση Ολυμπιακού για Ατσέρμπι» (vids)

bet365

Η ημερομηνία που ο Μίτσελ ήθελε κλεισμένο τον στόπερ πέρασε με τους Ιταλούς να υπογραμμίζουν πως ο Ολυμπιακός έκανε κίνηση για την απόκτηση του Φραντσέσκο Ατσέρμπι.

Ο Ρικάρντο Κόστα παραμένει standy by όπως σας έχουμε επισημάνει και προ ημερών. Από την άλλη όμως η ημερομηνία που ο Μίτσελ ήθελε τον κεντρικό αμυντικό στο Ρέντη πέρασε. Ο Ισπανός επιθυμούσε την άφιξη κεντρικού αμυντικού έως τις 28 Δεκεμβρίου, κάτι που δεν έχει γίνει. Από την άλλη οι Ιταλοί μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Φραντσέσκο Ατσέρμπι από την Σασουόλο. Πρόκειται για 26χρονο Ιταλό στόπερ (ύψους 1.92 μέτρων) που έχει περάσει και από την Μίλαν στο παρελθόν. Τονίζεται πως οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει και ότι τις προσεχείς ημέρες οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν την τελική τους κρούση για τον παίκτη. Έχει σημασία πάντως να αναφερθεί πως ο Ατσέρμπι είναι στην Σασουόλο σε καθεστώς συνιδιοκτησίας με την Τζένοα. Ο Ατσέρμπι έχει φορέσει και την φανέλα της Τζένοα καθώς και αυτή της Εθνικής Ιταλίας.

Οι μάχες της ζωής του!

Ο Ατσέρμπι είναι ένας μεγάλος μαχητής, ο οποίος νίκησε δύο φορές τον καρκίνο και πέρασε την πόρτα της Εθνικής Ιταλίας! Τον Ιούλιο του 2013 υποβλήθηκε στον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο, ωστόσο οι απαντήσεις... σόκαραν, αφού έδειξαν καρκίνο στον αριστερό όρχη. Ο παίκτης υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση και λίγο καιρό αργότερα επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα της Σασουόλο. Ο Γολγοθάς του όμως δεν είχε τελειωμό και τον Δεκέμβριο του 2013 η Ομοσπονδία θα τον τιμωρήσει με αποκλεισμό, αφού βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Την ένσταση που υπέβαλλε την κέρδισε, ωστόσο τα καλά δεν κράτησαν πολύ, αφού η αύξηση της ορμόνης οφειλόταν στον καρκίνο που είχε εμφανιστεί ξανά!

Δυο εφιαλτικοί μήνες, διαδοχικές χημειοθεραπείες, αλλά όλα αυτά μέχρι τον Μάρτη, όταν και ανακοίνωσε την επιστροφή του. Πάλεψε, κέρδισε και η σεζόν του είναι εξαιρετική με 11 ματς στη Serie A, αλλά και διεθνής! Στο 82΄της αναμέτρησης με την Αλβανία μπήκε ως αλλαγή και οι Ιταλοί τον αποθεώσαν «Με τα όσα πέρασα είμαι υπερήφανος και ευτυχισμένος. Έχω στόχους, αλλά μονο όταν τους φτάσω θα είμαι ικανοποιημένος. Αν θέλεις να φτάσεις τους στόχους σου τότε πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να έχεις δίψα μέσα σου...», τόνισε συγκλονισμένος! Δείτε εδώ το εξαιρετικό θέμα που είχε κάνει το Gazzetta.gr για τον Ατσέρμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα