Στο χέρι του Ολυμπιακού για Ντιγκάρ

Στο χέρι του Ολυμπιακού για Ντιγκάρ

Δημήτρης Τομαράς
Στο χέρι του Ολυμπιακού για Ντιγκάρ

bet365

Ο Ολυμπιακός το σκέφτεται αρκετά σοβαρά για τον Ντιγκάρ, έναν χαρισματικό παίκτη με χαμηλό κόστος απόκτησης. «Θα μπορούμε να μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες για τον Ντιντιέ», το σχόλιο του ατζέντη του στο Gazzetta.gr.

Από το Gazzetta.gr έχετε ενημερωθεί και χθες αλλά και εδώ και μέρες και για τον Ντιγκάρ και για τις άλλες γαλλικές υποθέσεις. Ο έμπειρος άσος κοστολογείται 300.000 ευρώ (σ.σ. κάποιες άλλες πηγές μιλούν για μάξιμουμ 600.000 ευρώ και ενώ ο παίκτης που έχει οφειλές από την ομάδα του πιέζει για να φύγει) και είναι μία καθ' όλα αξιόλογη περίπτωση που μπορεί να προσφέρει ως σέντερ μπακ, αμυντικό χαφ και κεντρικό χαφ. Κυρίως η θέση του είναι αμυντικός μέσος. Οι Γάλλοι επιμένουν για τον παίκτη της Νις και βάσει των ίδιων πηγών ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση για τον παίκτη. Επειδή πρόκειται για μία προσιτή περίπτωση είναι καθαρά στο χέρι των πρωταθλητών. Ο ατζέντης του, Στεφάν Κουρμπίς, μιλώντας στο Gazzetta.gr για τον πελάτη του τόνισε: «Αυτήν την στιγμή δεν είμαστε σε θέση να πούμε κάτι για το μέλλον του Ντιντιέ. Θα μπορούμε να μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες». Η πλευρά του παίκτη πάντως είναι ενήμερη για τα όσα ακούγονται και διαρρέονται για τον πειραϊκό σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα