Εξετάζεται και ο Κουαρέσμα από Ολυμπιακό

Εξετάζεται και ο Κουαρέσμα από Ολυμπιακό

Gazzetta team
Εξετάζεται και ο Κουαρέσμα από Ολυμπιακό

bet365

Την περίπτωση του Ρικάρντο Κουαρέσμα εξετάζουν στον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο να είναι έτοιμος για μία ακόμη μεταγραφή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται τον τελευταίο χρόνο στην Πόρτο, έχοντας βρει ξανά τον καλό του εαυτό μετά από τις προσπάθειές του σε Μπεσίκτας και Αλ Αχλι, φαίνεται πως ενδιαφέρει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League εφόσον αποκτηθεί, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν δικαίωμα να αλλάξουν τρεις ποδοσφαιριστές από τη λίστα που είχαν δηλώσει στο Champions League, με μόνο τον έναν από αυτούς να έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στο πρώτο μισό της σεζόν. Πράγμα που σημαίνει πως για να προχωρήσει του Κουαρέσμα, οι «ερυθρόλευκοι» ξεχνούν αυτόματα την περίπτωση του Ροσίτσκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα