Παναιγιάλειος - Παναχαϊκή 1-1

Gazzetta team
Παναιγιάλειος - Παναχαϊκή 1-1

bet365

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Παναιγιάλειος και Παναχαϊκή στο ντέρμπι που έγινε στο Αίγιο.

Χωρίς νικητή τελείωσε το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και την Παναχαϊκή, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν πιο δυνατά στο παιχνίδι καιμόλις στο 3' πήραν το προβάδισμα. Στην πρώτη φάση του ματς, ο Μαρουκάκης με κεφαλιά έκανε το 0-1, με τις δύο ομάδες να παίζουν αρκετά ανοιχτά, κάτι που έφερεκαι την ισοφάριση.

Συγκεκριμένα, στο 27' ο Ουρτάδο με πολύ ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1. Το δεύτερο μέρος είχε αρκετή ένταση, με τις δύο ομάδες να έχουν επίσης πολλές ευκαιρίες, αλλά να μένουν μακριά από το γκολ. Στο 87' ο Τζημογιάννης είδε την δεύτερηκίτρινη και αποβλήθηκε με αποτέλεσμα η Παναχαϊκή να πιέζει ακόμα πιο ασφυκτικά για το 2-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν όμως αυτοί που σκόραραν στο 94', με τον Σεχολάρι, όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Σανδραβέλης (55' Μίλιεβιτς), Τζημογιάννης, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Νάστος (65' Σταμογιάννος), Ουρτάδο, Μπούνας, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας (73' Σεχολάρι).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλλα, Στεργίδης, Πλέγας (32' Ζλατκόφσκι, 85' Αναστασόπουλος), Γκαντιάγκα, Μπαλού, Πατινιώτης (90' Χούσα), Μαρουκάκης, Χαρτσιάς.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα