Γρηγορίου: «Κομβικό το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού»

Νίκος Αθανασίου
Γρηγορίου: «Κομβικό το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στο τέρμα του Καρέλη που άλλαξε τα δεδομένα και τόνισε πως θα ήθελε η ομάδα του να έχει περισσότερους βαθμούς.

Αναλυτικά:

«Να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και να βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι, να κάνουμε καλύτερο το ποδόσφαιρο. Θεωρώ κομβικό το γκολ του Παναθηναϊκού στο τέλος του ημιχρόνου. Μετά προσπαθήσαμε αλλάξαμε σχηματισμούς, είχαμε αναγκαστική αλλαγή με τον Καρντόσο. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, ο αντίπαλος είχε πιο πολλές ευκαιρίες. Εμείς θα πρέπει να ανασυνταχθούμε, να ξεκουραστούμε στις γιορτές και να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για την μάχη του τίτλου: «Αυτό που γίνεται στο πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον. Πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια και μακάρι να πάει έτσι. Πιστεύω θα υπάρχει αγωνία και για τον υποβιβασμό. Δεν θα δώσω κάπου προβάδισμα για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει τα δικά του κίνητρα, ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία και ο Παναθηναϊκός πολύ καλή ομάδα με παρόν και φυσικά μέλλον».

Για την πορεία της ομάδας του: «Θα έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Χάσαμε βαθμούς σε ματς που παίξαμε πολύ καλά. Δεν έχουμε αισθανθεί κάπου τυχεροί. Σαν εικόνα ομάδας που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, είμαι ικανοποιημένος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα