Χουχούμης: «Να καθιερωθώ και να κερδίσω τίτλους»

Νίκος Αθανασίου
Χουχούμης: «Να καθιερωθώ και να κερδίσω τίτλους»

bet365

Το κάθε ματς ξεχωριστά βλέπουν στον Παναθηναϊκό, με τον Διαμαντή Χουχούμη να ονειρεύεται καθιέρωση και τίτλους με το «τριφύλλι».

Με τον Νάνο τραυματία ο Διαμαντής Χουχούμης ξεκίνησε στο βασικό σχήμα στον αγώνα με την Κέρκυρα και με την απόδοσή του και το γκολ που πέτυχε, αναδείχθηκε δικαίως πρόσωπο της αναμέτρησης. Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του ματς επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το γκολ μου συνδυάστηκε με νίκη και κλείσαμε με νίκη την χρονιά και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και την επόμενη».

Για το γκολ του: «Είχα κάνει δύο φορές σέντρα με το αριστερό και είπα πως θα με περιμένουν να το ξανακάνω οπότε είπα να σουτάρω. Στην προπόνηση συνηθίζω να δουλεύω το δεξί μου γιατί χρειάζεται όπως φάνηκε και σήμερα».

Για την δύναμη της έδρας: «Η έδρα μας μας βοηθάει πάρα πολύ γιατί ο δωδέκατος παίκτης είναι ο κόσμος μας. Σίγουρα η ήττα από Ξάνθη μας πείραξε και αναθεωρήσαμε και πλέον κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ελπίζουμε να πάμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια».

Για το πρόγραμμα στον δεύτερο γύρο: «Πιστεύω πως δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολο πρόγραμμα. Όλα είναι στα πόδια μας με κάθε αντίπαλο. Σίγουρα το ότι παίζουμε τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας είναι σημαντικό, όμως εμείς θα κοιτάξουμε τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά».

Για τους στόχους: «Σίγουρα θέλουμε όλοι να κοιτάζουμε κάθε τίτλο όπως και πέρσι, αλλά κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε. Έχουμε ακόμα μισή σεζόν και θα δούμε στο τέλος. Θα αποφύγουμε τα μεγάλα λόγια»

Για το τι θα ήθελε 2015: «Το 2015 ονειρεύομαι να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό και να πάρω τίτλους με την ομάδα μου».

Για το που του αρέσει να παίζει: «Μου αρέσει να δημιουργώ και επιθετικά νιώθω καλύτερα. Έχουμε συζητήσει με τον κόουτς και αυτός παίρνει τις αποφάσεις και όπου με βάζει θα παίζω».

Για το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος στο νέο έτος: «Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει προσπάθεια και νίκες. Τα Χριστούγεννα θα ξεκουραστούμε, θα δουλέψουμε παραπάνω και θα συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα