Αμπιντάλ: «Το σκέφτομαι σοβαρά για Ολυμπιακό αλλά δεν έχω αποφασίσει»

Αμπιντάλ: «Το σκέφτομαι σοβαρά για Ολυμπιακό αλλά δεν έχω αποφασίσει»

Δημήτρης Τομαράς
Αμπιντάλ: «Το σκέφτομαι σοβαρά για Ολυμπιακό αλλά δεν έχω αποφασίσει»

bet365

Ο Ερίκ Αμπιντάλ που απολαμβάνει στην Βαρκελώνη την συντροφιά της οικογένειάς του μίλησε σε γαλλικό ραδιόφωνο για το μέλλον του.

Στο ράδιο RMC έκανε την Δευτέρα δηλώσεις ο Αμπιντάλ. Ανάμεσα στα άλλα ο Γάλλος πρώην μπακ του Ολυμπιακού τόνισε: «Θέλω να κάνω αυτό που θεωρώ καλύτερο για μένα. Να προσπαθήσω να περάσω στα μικρά παιδιά τις γνώσεις μου. Ότι έχω μάθει από το ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η προσφορά της Μπαρτσελόνα. Όμως είχα και μία συνάντηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού που μου ζήτησε να βοηθήσω την ομάδα από άλλο πόστο και το σκέφτομαι. Φαντάζομαι πως θα είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με την Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα μου προσέφερε την δυνατότητα να δουλέψω με το προσωπικό της και να ταξιδεύω για να την προβάλλω διεθνώς». Για τις επαφές του με την Μπαρτσελόνα και την προοπτική της προπονητικής απάντησε: «Εδώ και 1,5 μήνα είχα μιλήσει με τον πρόεδρο της Μπάρτσα. Μου είπε: 'Άμπι μπορείς να έρθεις όποτε θέλεις!' Όμως θέλω να πάρω τον χρόνο μου για να κάνω πράγματα που δεν μπορούσα όσο ήμουν παίκτης.

Να βιώσω τις ομορφιές των απλών οικογενειακών στιγμών, να κάνω σκι και ταξίδια και αρκετά άλλα πράγματα. Για το εάν θα γίνουμουν προπονητής; Σίγουρα όχι. Όχι!». Εκτός των άλλων ο Αμπιντάλ τόνισε πως έχει κρούση και από την UEFA προκειμένου να αναλάβει πόστο και να βοηθήσει με την προσωπικότητά του και την εμπειρία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα