Ξεκούραση και μετά η Λιβαδειά για Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Ξεκούραση και μετά η Λιβαδειά για Εργοτέλη

bet365

Στον Εργοτέλη έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν τις ημέρες των γιορτών και από το Σάββατο (27/12) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη. Όσοι αγωνίστηκαν χθες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν αποκατάσταση, με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά. Εξαίρεση αποτέλεσαν οι Μέγι, Μπρούνο, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία.

Στη συνέχεια, δόθηκε σε όλους ειδικό πρόγραμμα για τις ημέρες των γιορτών, για τις οποίες υπάρχει άδει μέχρι και την Παρασκευή (26/12). Έτσι, οι Κρητικοί θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για μερικές ημέρες και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από το απόγευμα του Σαββάτου (27/12) για να στρέψουν την προσοχή τους στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς, όπου αντίπαλος είναι ο Λεβαδειακός στη Λιβαδειά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα