Επαφές και βράβευση από Χαρτς!

Επαφές και βράβευση από Χαρτς!

Νίκος Μαρούδας
Επαφές και βράβευση από Χαρτς!

bet365

Στην Σκωτία βρέθηκε ο Τάκης Φύσσας το Σάββατο, όπου βραβεύτηκε από την Χαρτς για την προσφορά του στον σύλλογο, ενώ είχε και επαφές για ενδεχόμενη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τους Σκωτσέζους.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που λατρεύουν οι φίλοι της Χαρτς, λόγω της παρουσίας του στην ομάδα, είναι ο Τάκης Φύσσας. Ο Διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού», βρέθηκε το Σάββατο στην Σκωτία παρακολούθησε το παιχνίδι της Χαρτς και βραβεύτηκε από την ομάδα για την προσφορά του.

Επίσης, ο Φύσσας, είχε επαφές με την διοίκηση της ομάδας ώστε να δημιουργηθούν κάποιες καλές σχέσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους και να υπάρχουν κάποιες συνεργασίες που δημιουργούνται σε όλα τα επίπεδα. Από εκεί και πέρα, όπως ξεκαθάριζαν από την ΠΑΕ, το γεγονός πως είδε το ματς δε σημαίνει πως οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για κάποιον ποδοσφαιριστή της Χαρτς, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούν με ποδοσφαιριστή της ομάδας αυτή την περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα