ΠΑΟΚ: Ετοιμάζουν πρόταση για Αθανασιάδη

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζουν πρόταση για Αθανασιάδη

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Ετοιμάζουν πρόταση για Αθανασιάδη

bet365

Όπως σας είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr ο ΠΑΟΚ εξετάζει πλέον πολύ σοβαρά την απόκτηση του Γιώργου Αθανασιάδη από την ομάδα της Κομοτηνής. Διαβάστε τις δηλώσεις του προέδρου του Πανθρακικού για το θέμα του 21χρονου τερματοφύλακα.

Το gazzetta.gr πριν από 14 ημέρες σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού Γιώργου Αθανασιάδη. Αυτό το ενδιαφέρον πολύ σύντομα θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση προς την ομάδα της Κομοτηνής τις επόμενες ημέρες. Ο σκάουτερ της ΠΑΕ Γιώργος Κωστικός βρέθηκε αρκετές φορές στην Κομοτηνή για να παρακολουθήσει τον 21χρονο τερματοφύλακα. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου» αφού ενημέρωσε τους υπεύθυνους των μεταγραφών αυτομάτως μπήκε στο μικροσκόπιο της διοίκησης. Μετά τον τραυματισμό του Γλύκου η ανάγκη για απόκτηση τερματοφύλακα είναι πλέον αναγκαία και στην Τούμπα σκέφτονται τις επόμενες ημέρες να καταθέσουν πρόταση στην ομάδα της Κομοτηνής για την απόκτηση του. Εκτός από τον Αθανασιάδη υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Πάπε Εμπόου.

Ο πρόεδρος του Πανθρακικού Δημήτρης Τζελέπης με δηλώσεις του στο gazzetta.gr υποστήριξε τα εξής: «Εγώ δεν στέκομαι στα δημοσιεύματα αν θα έρθει πρόταση από τον ΠΑΟΚ ή απ’ οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Όταν θα γίνει αυτό θα την συζητήσουμε και θ’ αποφασίσουμε για το συμφέρον του Πανθρακικού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα