Έτοιμος για Νέα Σμύρνη ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Έτοιμος για Νέα Σμύρνη ο Ατρόμητος

bet365

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, χωρίς κάποιο πρόβλημα και με τους Ταυλαρίδη και Αγκουάζι κανονικά στην αποστολή.

Πανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος θέλει να κλείσει με νίκη το 2014 και ο Σα Πίντο δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ενόψει αυτού του αγώνα.

Οι Ταυλαρίδης και Αγκουαζί γυμνάστηκαν κανονικά και βρίσκονται στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν οι Φάμπιο, Εγκουέμ, Θεολόγου, Λημνιός, Νάτσος, Μπάλλας και Τσέναμο οι οποίοι θα προπονηθούν κανονικά και την Κυριακή.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάστος, Κοντοές, Κούρος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Αγκουαζί, Γκαρσία, Καραμάνος, Κιβρακίδης, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Τάτος, Γεωργίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα