Τα μεγάλα εμπόδια για Αβραάμ και Σκόκο

Τα μεγάλα εμπόδια για Αβραάμ και Σκόκο

Δημήτρης Τομαράς
Τα μεγάλα εμπόδια για Αβραάμ και Σκόκο

bet365

Δύσκολο είναι να πιάσουν Λιμάνι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Νάτσο Σκόκο με τις παρούσες συνθήκες και βάσει των δεδομένων που υπάρχουν.

O Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι ένα όνομα που οι Τούρκοι έβγαλαν στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο δεν προκύπτει σε καμία των περιπτώσεων πως ο έμπειρος στόπερ της Τράμπζονσπορ θα αφήσει τον σύλλογο ενώ μετά τα όσα έχουν γίνει με τον Μίτσελ μόνο εύκολο και απλό δεν είναι το να γυρίσει στην Ελλάδα και τον σύλλογο όπου αναδείχθηκε και διέπρεψε. Συν τοις άλλοις ο Αβραάμ δεν θα μπορούσε να παίξει στην Ευρώπη. Όσο για την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο ήταν και παραμένει ιδιαίτερα δύσκολη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση του Αργεντίνου άσου σε κάποιες μεταγραφικές περιόδους όμως ποτέ δεν κατάφεραν να πετύχουν το οριστικό deal που θα τον έφερνε στην Ελλάδα. Γενικά του Σκόκο η υπόθεση είναι από δύσκολη έως και ανέφικτη και για οικονομικούς λόγους αλλά και εξαιτίας της λογικής που έχει αναπτύξει για την καριέρα του ο ίδιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα