Παναθηναϊκός: Δέκα μέρες εκτός ο Νάνο

Παναθηναϊκός: Δέκα μέρες εκτός ο Νάνο

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Δέκα μέρες εκτός ο Νάνο

bet365

Θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό μακρύ προσαγωγό έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Νάνο για το πρόβλημα που αποκόμισε στην ήττα (4-2) του Παναθηναϊκού από τη SKODA Ξάνθη.

Ο Ισπανός μπακ αποχώρησε αναγκαστικά με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση της Πέμπτης και θα ακολουθήσει αποθεραπεία για τις επόμενες δέκα μέρες.

Στη σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου, ο Μάρκους Μπεργκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, έχοντας απουσιάσει από το ματς με τους Ακρίτες λόγω ίωσης.

Σήμερα, ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Κέρκυρα στη Λεωφόρο και πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε πρώτα ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τέλος όσοι έπαιξαν κόντρα στην Ξάνθη ξεκουράστηκαν και οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

Επίσης, άπαντες υποβλήθηκαν σε προγραμματισμένες αιματολογικές εξετάσεις πριν την προπόνηση.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα